Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Του έλεγα ότι θα του τη φέρουν», λέει η μητέρα του – Τι αναφέρει η αδελφή του

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Του έλεγα ότι θα του τη φέρουν», λέει η μητέρα του – Τι αναφέρει η αδελφή του

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησαν η μητέρα και η αδελφή του επικεφαλής της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου. Υπενθυμίζεται ότι ο επικεφαλής της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» βρίσκεται στο στόχαστρο της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, καθώς κατηγορείται ότι μαζί με μέλη της οικογένειάς του, είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση αποκομίζοντας περίπου εξακόσιες χιλιάδες ευρώ.

Η μητέρα του Κώστα Πολυχρονόπουλου είπε στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου ότι: «Να ψάξουν να βρούνε και άμα βρούνε έστω… Η σύνταξή μου είναι 280 ευρώ μόνο, ας ψάξουν να βρούνε αν έχουμε περιουσία να μας τα πάρουν».

 «Κάποια χρήματα από τις δωρεές για την Κοινωνική Κουζίνα μπαίνουν στον δικό μου λογαριασμό και πάμε και τα παίρνουμε. Πολλές φορές παίρνει και την δική μου σύνταξη, άμα δεν έχει να βάλει βενζίνη. Τίποτα άλλο!», πρόσθεσε.

Επίσης, σημείωσε: «Βέβαια με έχει στεναχωρήσει αυτό και του το έλεγα κιόλας. Του έλεγα ότι: «Θα σου τη φέρουν!», με τέτοιο αγώνα σε φωτιές πλημμύρες, πολέμους, σε όλα».

«Όχι δε φοβάται! Τι να φοβηθεί; Εγώ έχω να βάλω θερμοσίφωνο δύο χρόνια, γιατί δεν έχει λεφτά να μου δώσει και η σύνταξή μου είναι 280 ευρώ. Δύο χρόνια ζεσταίνω νερό και πλένω τα πιάτα μου», τόνισε.

Από την πλευρά της η αδελφή του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου ανέφερε πως: «Δεν γνωρίζω πόσα λεφτά υπάρχουν μέσα στον λογαριασμό, μόνο ο Κώστας το γνώριζε και τα διαχειριζόταν. Δεν νομίζω να έχει ασχοληθεί ο Κώστας με τυχερά παιχνίδια»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα