Χαλκίδα: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 43χρονου που δολοφονήθηκε από την 39χρονη στην Χαλκίδα

Χαλκίδα: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 43χρονου που δολοφονήθηκε από την 39χρονη στην Χαλκίδα

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε το πρωί η κηδεία του ξυλουργού που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από μια 39χρονη γυναίκα στην Χαλκίδα.
Η μητέρα του 43χρονου που δολοφονήθηκε με πολλαπλές μαχαιριές από την 39χρονη στην Χαλκίδα φτάνει στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου υποβασταζόμενη από συγγενείς. Είναι η ώρα που πρέπει να αποχαιρετήσει το παιδί της. Οι καρδιές «ραγίζουν». Κηδεύει τον γιό της και ζητάει δικαίωση.

Βουβός ο πόνος για τον αδελφό του. Προσπαθεί να σταθεί βράχος για την μητέρα του.

Τραγική φιγούρα η γυναίκα του 43χρονου. Πριν Τρείς ημέρες είδε από το μπαλκόνι του σπιτιού τους, τον άντρα της να δολοφονείται με απίστευτη αγριότητα. Σήμερα του είπε το τελευταίο αντίο.

Το κλίμα στο χωριό Λουκίσσια Ευβοίας, βαρύ.

Στον αντίποδα αυτής της ανείπωτης τραγωδίας ένας άλλος γονιός που το μόνο που ψελλίζει είναι ένα «συγγνώμη» για τον πόνο που προκάλεσε η κόρη του.

«Εγώ θέλω να πω κάτι…θα πω μόνο αυτό αλλά θέλω να το ακούσετε. Σήμερα είναι η κηδεία του άλλου του παιδιού. Δεν θέλω να μιλήσω… Θέλω να πω μια συγγνώμη στην οικογένεια του».

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου υποστηρίζει πως το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας ήταν η εκδίκηση.

«Όταν ο Σάκης ενημέρωσε τον φίλο του ότι η σύζυγος του του επιτίθεται ερωτικά, να το πω έτσι, και τον απειλεί τότε ο σύζυγος της, ο σύζυγος της κατηγορουμένης, άρχισε να την κακοποιεί συστηματικά. Δεν το λέω εγώ, το είπαν οι ίδιοι οι γονείς της. Για αυτή την κακοποιητική συμπεριφορά του συζύγου της θεώρησε υπαίτιο τον Σάκη».

Η 39χρονη που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο έχει αναφερθεί σε ένα περιστατικό το οποίο συνέβη 15 χρόνια πριν μεταξύ εκείνης και του 43χρονου, χωρίς όμως να έχει δώσει παραπάνω εξηγήσεις.

«Στην απολογία της μέχρι στιγμής γιατί ακόμα προσπαθούμε να την συντάξουμε να την ολοκληρώσουμε δεν αναφέρει ούτε μια φορά ότι την κακοποιούσε συστηματικά. Παρακολουθείται από ψυχίατρο τα τελευταία 2 χρόνια, τους τελευταίους 3 μήνες συστηματικά», επεσήμανε ο δικηγόρος της 39χρονης.

Αύριο το πρωί η κατηγορούμενη θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα