Αγία Παρασκευή: Ανήλικοι «ψάρευαν» παιδόφιλους στο Instagram

Αγία Παρασκευή: Ανήλικοι «ψάρευαν» παιδόφιλους στο Instagram

Πώς δύο 17χρονοι παγίδευαν παιδόφιλους. Το ραντεβού στην Αγία Παρασκευή και η απροσδόκητη τροπή.

Μπροστά σε μία εξαιρετικά παράξενη υπόθεση βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο οι αστυνομικοί στην Αγία Παρασκευή.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο 17χρονοι δημιούργησαν λογαριασμό στο Instagram υποδυόμενοι την 13χρονη ανήλικη.

Χρησιμοποιώντας αυτό το προφίλ άρχισαν να συνομιλούν στο Instagram με 40χρονο που διατηρεί λογαριασμό στην ίδια διαδικτυακή εφαρμογή.

Πείθοντάς τον ότι συνομιλεί με 13χρονη ο 40χρονος έστειλε μέσω της εφαρμογής βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρωταγωνιστή τον ίδιο, ενώ στη συνέχεια συμφώνησαν να συναντηθούν στις 18.30 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Εκεί ο 40χρονος περίμενε να δει μία 13χρονη, ωστόσο, εμφανίστηκαν μπροστά του οι δύο 17χρονοι, οι οποίοι φέρονται να τον ενημέρωσαν ότι έχουν στα χέρια τους το βίντεο ερωτικού περιεχομένου με εκείνον πρωταγωνιστή . Στη συνέχεια, οι δύο νεαροί φέρονται να ζήτησαν από τον 40χρονο να τους δώσει χρήματα για να μην ενημερώσουν την Αστυνομία για τη συνομιλία που είχε με την υποτιθέμενη ανήλικη.

Ο 40χρονος αρνήθηκε και μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής καταγγέλλοντας ότι έπεσε θύμα εκβίασης. Παράλληλα, οι δύο νεαροί ενημέρωσαν και αυτοί την Αστυνομία. Τελικά σε βάρος του 40χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απρόσφορη απόπειρα σε προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους, ενώ σε βάρος των δύο 17χρονων σχηματίστηκε δικογραφία για εκδικητική πορνογραφία και εκβίαση κατά συναυτουργία.

Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή της Εισαγγελέως Ποινικής Δίωξης, ενώ η δικογραφία υποβλήθηκε από την Αστυνομία στη Δικαιοσύνη που έχει πλέον το λόγο.

Πηγή: iEidiseis

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα