Χαλκίδα: Σκότωσε 43χρονο με 40 μαχαιριές – Το χρονικό της υπόθεσης

Χαλκίδα: Σκότωσε 43χρονο με 40 μαχαιριές – Το χρονικό της υπόθεσης

Πληθαίνουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την άγρια δολοφονία στη Χαλκίδα, όπου μια 39χρονη, η οποία παρενοχλούσε ερωτικά έναν 43χρονο, σκότωσε τον άνδρα με 40 μαχαιριές.

Προμελετημένο έγκλημα
Η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας παραμένει συγκλονισμένη από την άγρια δολοφονία του 43χρονου ξυλουργού. Η 39χρονη φαίνεται να έτρεφε συναισθήματα για τον επιχειρηματία και φέρεται να τον είχε προειδοποιήσει στο παρελθόν για τις προθέσεις της, κανείς ωστόσο δεν πίστευε ότι θα φτάσει στο έγκλημα.

«Είναι κάτι το οποίο έχει συμβεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια αυτό μου είπε. Δε μου έχει πει λεπτομέρειες. Είναι κάτι που έχει συμβεί στο παρελθόν, ήταν κάτι μάλλον που δυστυχώς δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει», λέει ο δικηγόρος της 39χρονης.

Η γυναίκα, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, οδηγήθηκε αμίλητη στον εισαγγελέα Χαλκίδας. Της ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Το χρονικό
Το Σάββατο τα ξημερώματα, η 39χρονη, αποφασισμένη, έφυγε από το σπίτι της στα Λουκίσια Χαλκίδας, διήνυσε μια απόσταση 20 χιλιομέτρων μέχρι το σπίτι του 43χρονου στο κέντρο της πόλης και του έστησε καρτέρι στο σημείο όπου συνήθιζε να παρκάρει το αυτοκίνητό του.

Κρατούσε δύο μαχαίρια και μόλις τον είδε, του επιτέθηκε πισώπλατα με πολλαπλές μαχαιριές.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος δήλωσε:

«Είχε δύο μαχαίρια μαζί της. Σχεδίασε προσεκτικά τον είχε παρακολουθήσει, ήξερε τα ωράριά του και εκτέλεσε με πολλή προσοχή και λεπτομέρεια το σχέδιό της. Η πρώτη μαχαιριά έχω την αίσθηση ότι είναι και η πιο σοβαρή από όλες, θα μας το δείξει και η ιατροδικαστική έκθεση», αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας του θύαμτος.

Συγγενείς του θύματος κάνουν λόγο για εμμονή της 39χρονης με τον επιχειρηματία. Το θύμα, που είχε παντρευτεί με τη σύζυγό του τα τελευταία δύο χρόνια, είχε αποκαλύψει τη συστηματική παρενόχληση και τις απειλές που δεχόταν από την δράστιδα τόσο στη σύζυγό του όσο και στον σύζυγό της 39χρονης, που ήταν στενός του φίλος.

«Μου είχε εκμυστηρευθεί ότι τον ενοχλεί. Αλλά εδώ και δύο χρόνια μου είχε πει πως είχε σταματήσει. Και ξαφνικά έγινε αυτό που έγινε. Δεν είχαν καμία άλλη σχέση. Ο άνδρας της ήταν φίλος του αδελφού μου», είπε ο αδελφός του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο 3μηνο η 39χρονη βρισκόταν υπό ψυχιατρική παρακολούθηση, με τον δικηγόρο της να ζητά την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.

«Το θύμα είχε βιάσει την κόρη μου» – Βόμβα από τον πατέρα της 39χρονης
Την ίδια στιγμή, ο πατέρας της δράστιδος έδωσε μια άλλη τροπή στην υπόθεση. «Μας ομολόγησε ότι πριν τον γάμο της είχε πέσει θύμα βιασμού από το θύμα, μια βραδιά σε ένα γλέντι», είπε και συμπλήρωσε πως δεν το είχε πει σε κανέναν και δεν το είχε καταγγείλει στις Αρχές.

«Μας είπε επίσης ότι τα τελευταία χρόνια το θύμα διέδιδε στο χωριό ότι είχαν ερωτικές σχέσεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επηρεαστεί ο γαμπρός μας και να αντιδρά βίαια. Υπήρχε χειροδικία, είχαμε δει με σημάδια στο μάτι και σπασμένη πόρτα», ανέφερε ακόμη ο ίδιος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα