Οι αντιφάσεις που εκθέτουν τον κρεοπώλη για την εξαφάνιση του Μπάμπη στο Μεσολόγγι

Οι αντιφάσεις που εκθέτουν τον κρεοπώλη για την εξαφάνιση του Μπάμπη στο Μεσολόγγι

Οκρεοπώλης, το πρόσωπο κλειδί στην εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι και βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο κάδρο των ερευνών, συνελήφθη σήμερα, Πέμπτη μετά τη μαραθώνια εκ νέου κατάθεσή του στις Αρχές.

Ο 50χρονος, που είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη, εξακολουθεί να αρνείται την εμπλοκή του στην εξαφάνιση του 31χρονου και επιμένει πως έχει πει από την πρώτη στιγμή όλη την αλήθεια.

Η έρευνα όμως των Αρχών ανέδειξε μια σειρά από νέα στοιχεία, που ο ίδιος δεν είχε αναφέρει αν και όπως φαίνεται γνώριζε πολύ καλά.

Ο κρεοπώλης, όωπς μετέδωσε το Live News, ανέφερε αρχικά στους αστυνομικούς ότι επέστρεψε απευθείας στο σπίτι του, τη νύχτα που μετέφερε τον Μπάμπη στη διασταύρωση των ΤΕΙ. Κάτι όμως που δεν συνέβη, όπως έδειξαν μια σειρά από κάμερες ασφαλείας. Δεν είχε αναφέρει ποτέ ότι είχε μιλήσει με τον 36χρονο φίλο του, πριν και μετά την εξαφάνιση. Αποδείχτηκε ότι το έκανε, με τον 50χρονο να επαναλαμβάνει πως δεν θυμάται όσα έγιναν κι ειπώθηκαν στις συνομιλίες τους.

Το τρίτο στοιχείο έχει να κάνει με το κινητό του τηλέφωνο. Ανέφερε ότι δεν το είχε μαζί τη νύχτα της εξαφάνισης, αλλά στην πορεία διαπιστώθηκε το αντίθετο. Επικαλείται ένα «κενό» μνήμης 50 λεπτών, από τη στιγμή που άφησε τον Μπάμπη στη διασταύρωση μέχρι την ώρα που επέστρεψε σπίτι του. Στο διάστημα αυτό όμως, αντάλλασσε μηνύματα και έκανε τηλεφωνικές κλήσεις, που φρόντισε να διαγράψει.

Όπως προέκυψε από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ο κρεοπώλης ήταν εκείνος που κάλεσε τον Μπάμπη για να συναντηθούν και όχι το αντίστροφο, όπως έλεγε αρχικά. Ενώ από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψε ότι ο κρεοπώλης και ο Μπάμπης βρίσκονταν στο ίδιο σημείο τη νύχτα της εξαφάνισης για πολλή ώρα. Με τον 50χρονο να μην μπορεί να δώσει εξήγηση.

Το χρέος των 17.000 ευρώ

Ο 50χρονος είναι κρεοπώλης και κυνηγός, γνωστός στην τοπική κοινωνία. Όπως και ο ίδιος φέρεται να έχει παραδεχτεί, δανείστηκε χρήματα από τον αγνοούμενο για μια σειρά από υποχρεώσεις του. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι τα επέστρεψε, αλλά οι στενοί συγγενείς του Μπάμπη, τονίζουν ότι υπήρχε ένα χρέος της τάξης των 17.000 ευρώ, που ο 31χρονος ζητούσε πίσω.

Αυτό το χρέος των 17.000 ευρώ, θεωρείται από την πρώτη στιγμή κομβικής σημασίας στις εξελίξεις της πολύκροτης υπόθεσης. Είχε επιστρέψει τα χρήματα ο 50χρονος; Για ποιο λόγο τηλεφώνησε ο ίδιος στον Μπάμπη, λίγες ώρες πριν συναντηθούν; Για ποιο λόγο την επομένη της εξαφάνισης πήρε το δρόμο για την Ορεινή Ναυπακτία; Τι κρύβουν οι αντιφάσεις που αποκαλύφθηκαν μετά από εξονυχιστική αστυνομική έρευνα;

Ο 50χρονος κρεοπώλης παραμένει στο επίκεντρο, με τις εξελίξεις στη δραματική υπόθεση να είναι ραγδαίες και τον ίδιο πάντα σε πρώτο πλάνο για την εξαφάνιση του νεαρού Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

«Εάν ο κρεοπώλης δεν ομολογήσει, ο Μπάμπης μπορεί να μη βρεθεί ποτέ»

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης δήλωσε στο MEGA πως στην περιοχή που χάθηκαν τα ίχνη του Μπάμπη υπάρχουν βάλτοι και φράγματα, όπου κανείς μπορεί να κρύψει κάτι και αυτό να μη βρεθεί ποτέ.

«Εάν ο ίδιος δεν ομολογήσει που έχει κρύψει τον Μπάμπη, οι πιθανότητες να μη βρεθεί είναι σημαντικές και να έχουμε μία νέα περίπτωση Άλεξ» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα