Τα τρία στοιχεία που έκαψαν τον κρεοπώλη στo θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι

Τα τρία στοιχεία που έκαψαν τον κρεοπώλη στo θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι

Ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από δόλο εκδόθηκε σε βάρος του 50χρονου κρεοπώλη, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο της έρευνας των Αρχών σε σχέση με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι στις 4 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast, τρία είναι τα στοιχεία που φαίνεται πως έκαψαν τον 50χρονο κρεοπώλη. Πρόκειται για τα εξής:

  • ο άντρας υπέπεσε σε αντιφάσεις σε όλο το στάδιο της προανακριτικής διαδικασίας,
  • οι κάμερες ασφαλείας αποτυπώνουν άλλο δρομολόγιο από αυτό που ο ίδιος είχε υποδείξει στις Αρχές,
  • μαρτυρικές καταθέσεις ατόμων αναφέρουν πως τους είπε ότι «τον σκότωσα και εκεί που τον έθαψα δε θα τον βρουν».
     

Σημειώνεται πως σε τηλεοπτικές του δηλώσεις, ο συγκρατούμενος του κρεοπώλη ανέφερε: «Είχαμε επαφές, γιατί τον ρώτησα εγώ για ποιο θέμα είναι κρατούμενος και μου είπε ότι τον κατηγορούν για ένα μαχαίρι και για έναν φόνο που του φορτώσαν».

«Του είπα εγώ ότι σκότωσα άνθρωπο, που είναι παραμύθι, για να μου πει. Οι ερωτήσεις που μου έκανε ήταν: “Αφού δεν σε είδε κανένας, γιατί πήγες και το είπες;”. Με ρωτούσε “πώς είναι μέσα στον Κορυδαλλό;” και του έλεγα: “Με τους κρατούμενους θα τα έχεις καλά”, του έλεγα τις ώρες προαυλισμού”… Εκείνος μου είπε: “Το παιδί είναι νεκρό, δε θα το βρούνε”. Και του έλεγα εγώ: “Αφού εσένα για το μαχαίρι σε φέρανε” και μου έλεγε “Το παιδί δε θα το βρούνε”.

Δε μου είπε ότι τον σκότωσε. Απλά μου είπε “Το παιδί είναι νεκρό” και “δεν πρόκειται να τον βρούνε”. Δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά ότι τον σκότωσε. Απλά ήταν αρκετά ανησυχητικός και αγχωμένος και η κουβέντα του ήταν “Έμπλεξα”. Εγώ αυτό ήθελα, να πέσει στα δίχτυα μου και να μου πει πού τον έχει».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα