Greek Mafia: Πώς η αστυνομία έφτασε στις συλλήψεις για τις δολοφονίες Σκαφτούρου και Ρουμπέτη

Greek Mafia: Πώς η αστυνομία έφτασε στις συλλήψεις για τις δολοφονίες Σκαφτούρου και Ρουμπέτη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος, μετά την εκτέλεση του Βαγγέλη Ζαμπούνη έξω από το βενζινάδικο ιδιοκτησίας του, τα ξημερώματα της Κυριακής
Σε συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονται σε συμβόλαια θανάτου της Greek Mafia προχώρησε η Αστυνομία χθες Τετάρτη.

Δύο άτομα συνελήφθησαν χθες το βράδυ και ανακρίνονται στην Ευελπίδων, για την εμπλοκή τους στην Greek Mafia. Ο ένας συνελήφθη γιατί σε κατ’οίκον έρευνες εντοπίστηκαν γεμιστήρες από καλάσνικοφ.

Δεν φαίνεται όμως αυτό το στοιχείο να έχει σχέση με τις δολοφονίες των Ρουμπέτη και Σκαφτούρου πέρσι.

Αυτά τα άτομα που έχουν συλληφθεί και σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. αποτελούν βασικούς βραχίονες της δολοφονίας των Σκαφτούρου και Ρουμπέτη με εξέταση αποτυπωμάτων, κι από στοιχεία υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Ταυτόχρονα έπαιξε σημαντικό ρόλο μία υπόθεση στην Κατερίνη πριν από αρκετούς μήνες σε άτομο που εμπλεκόταν σε υπόθεση λαθραίων τσιγάρων.

Πέρα από τους δύο συλληφθέντες, έχουν ταυτοποιηθεί δύο άτομα που έχουν διαφύγει στο εξωτερικό, ένα άτομο που βρίσκεται στις φυλακές Λάρισας και ακόμη ένα άτομο το οποίο είναι έγκλειστο στις φυλακές στο Μαυροβούνιο.

Επίσης αναζητείται ακόμα ένας στην Ελλάδα. Υπάρχει επίσης μία ακόμη σύλληψη ατόμου το οποίο δεν εμπλέκεται στις δολοφονίες, απλά βρέθηκε στις κατ’ οίκον έρευνες που έγιναν για τους άλλους και είχε στην κατοχή του γεμιστήρες από καλάσνικοφ. Η σύλληψη του είναι για τον νόμο περί όπλων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα