Φρίκη στα Χανιά: Ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια με αντάλλαγμα Playstation – Οι εφιαλτικές στιγμές στα χέρια 41χρονου

Φρίκη στα Χανιά: Ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια με αντάλλαγμα Playstation – Οι εφιαλτικές στιγμές στα χέρια 41χρονου

Φρικιαστικές πτυχές της υπόθεσης ασέλγειας σε βάρος ανήλικων αγοριών κάτω των 12 ετών από 41χρονο σήμερα Ελληνοαμερικανό, έρχονται στο φως κατά τη διάρκεια της δίκης που είναι σε εξέλιξη στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο στα Χανιά.

Ο 41χρονος κατηγορείται για τέλεση γενετήσιων πράξεων σε ανήλικους την περίοδο 2017 – 2019 σε βάρος τριών συνολικά παιδιών τα οποία υποτίθεται πως ενίσχυε στα αγγλικά, στην περιοχή του Ταυρωνίτη.

 Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τα δελέαζε με την υπόσχεση να τα αφήσει να παίξουν playstation και τα εξανάγκαζε σε ασελγείς και χυδαίες πράξεις. Κατηγορείται ακόμη και πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε άλλους ανήλικους σε βαθμό πλημμελήματος.

Η δίκη άρχισε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, zarpanews.gr,  με την κατάθεση της μητέρας ενός 12χρονου αγοριού εκ των φερόμενων θυμάτων του 41χρονου. Όπως είπε, μετακόμισε στο χωριό το 2014 από την Αθήνα μετά το διαζύγιό της και εμπιστεύτηκε την μητέρα του κατηγορούμενου ως μπέιμπι σίτερ για το 5χρονο τότε παιδί της.

Στη συνέχεια και εφόσον υπήρχαν πολύ καλές οικογενειακές σχέσεις, ο κατηγορούμενος προσφέρθηκε να υποστηρίξει το παιδί στα αγγλικά όταν ήταν 8 χρονών, για να γίνει όπως έλεγε ο καλύτερος στο φροντιστήριο. Εκεί συγκεντρώνονταν και άλλα παιδιά της γειτονιάς για τον ίδιο λόγο, χωρίς ποτέ να υποψιαστούν οι γονείς ότι κάτι μεμπτό μπορεί να συνέβαινε.

Αργότερα η ίδια ενημερώθηκε από την Αστυνομία ότι το σπίτι του κατηγορούμενου ήταν υπό παρακολούθηση για όπλα και για πορνογραφικό υλικό. Όπως είπε, μετά το σοκ, ρώτησε τον γιο της τι συνέβαινε και το παιδί προχώρησε σε αποκαλύψεις, λέγοντας πως ο κατηγορούμενος τού κατέβαζε το παντελόνι για να γελούν, ότι του έβαζε πορνογραφικό υλικό και τον απειλούσε ότι αν μιλούσε θα σκότωνε την μητέρα του.

 Από τη μεριά του ο κατηγορούμενος αρνείται τα πάντα και δηλώνει αθώος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα