Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του βρέφους στην Πτολεμαΐδα – Τι καταγγέλλουν οι γονείς

Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του βρέφους στην Πτολεμαΐδα – Τι καταγγέλλουν οι γονείς

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του άτυχου βρέφους 15 μηνών, που πέθανε σε νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας σήμερα, Τετάρτη 3/1, τα ξημερώματα.

Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα kozan.gr, το μωρό διακομίσθηκε το βράδυ της Τρίτης με υψηλό πυρετό, λόγω κάποιας αναπνευστικής λοίμωξης, στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Δυστυχώς, οι γιατροί δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή και έτσι το αγοράκι κατέληξε, λίγες ώρες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την νεκροψία που διενεργήθηκε, ο θάνατος του βρέφους οφείλεται σε βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού. Αναμένονται ακόμα τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις, τα οποία ίσως αποκαλύψουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον θάνατο του μικρού αγοριού.

Πήγαν δύο φορές στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί τους έστειλαν στο σπίτι

Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον του βρέφους, οι γονείς είχαν ανησυχήσει για την κατάσταση της υγείας του βρέφους και έτσι πήγαν στο νοσοκομείο δύο φορές κατά τη διάρκεια της Τρίτης. Ωστόσο, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του MEGA, οι γιατροί είπαν στους γονείς δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει ανάγκη παραμονής για παρακολούθηση και τους έστειλαν πίσω στο σπίτι και τις δύο φορές.

Καθώς η κατάσταση γινόταν ολοένα και χειρότερη, οι γονείς μετέφεραν τον γιο τους για τρίτη και τελευταία φορά στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας αργά το βράδυ της Τρίτης, γύρω στις 23:00. Περίπου 2 – 3 ώρες, όμως, το μωρό κατέληξε.

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα