Μενίδι: Πατέρας δυο παιδιών ο 44χρονος που βρέθηκε απανθρακωμένος στο ΙΧ του

Μενίδι: Πατέρας δυο παιδιών ο 44χρονος που βρέθηκε απανθρακωμένος στο ΙΧ του

Σε αστυνομικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητο του στο Μενίδι.
44 ετών, πατέρας δύο παιδιών είναι ο άνδρας που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αμάξι του στο Μενίδι.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα σενάρια για το τι συνέβη στον 44χρονο. Δεν αποκλείει ακόμα και το σενάριο της αυτοχειρίας. Κάτι που όμως μιλώντας στο MEGA διαψεύδουν κατηγορηματικά οι συγγενείς του.

«Δεν υπάρχει περίπτωση γιατί είναι ένας άνθρωπος, που λατρεύει την οικογένεια του, που δεν είχε λόγο να το κάνει, ένας αξιόλογος πατέρας, υπέροχος σύζυγος, σας το λέω όχι επειδή είναι αδελφός μου, επειδή είναι έτσι τα πράγματα».

Βράδυ Σαββάτου, στην λεωφόρο Ιωνίας στο Μενίδι και οι κάτοικοι έντρομοι βλέπουν ένα αυτοκίνητο να παραδίδεται στις φλόγες. Η σορός του 44χρονου που βρέθηκε στο τιμόνι ήταν σχεδόν αδύνατον να αναγνωριστεί.

«Πήγε ο αδελφός μου να αφήσει την κόρη του σε ένα πάρτι, επιστρέφοντας πήρε φωτιά το αυτοκίνητο του. Ειδοποιήθηκε η νύφη μου. Βρήκανε τα στοιχεία της από τις πινακίδες, την πήραν τηλέφωνο, πήγε από εκεί. Καταλαβαίνετε την γυναίκα του να αντικρίζει τον άνθρωπό της να καίγεται μέσα στο αμάξι;».

Τον είχε καταγγείλει για κακοποίηση

Το θρίλερ με την απανθρακωμένη σορό του 44χρονου, φαίνεται να περιπλέκεται κι άλλο. Η γυναίκα του, το ίδιο απόγευμα είχε πάει στο ΑΤ της περιοχής για να δηλώσει την εξαφάνιση του συζύγου της αλλά και για να τον καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία.

«Ότι τον απείλησε ότι θέλω να χωρίσουμε και…Και… Και να πιαστήκαν στα χέρια, μπορεί να έγινε. Που δεν το νομίζω. Ο αδελφός μου ήταν ένας αγνός, δεν πείραζε και στην δουλειά του ήταν υπεράριστος και δεχόταν πάρα πολύ πόλεμο μέσα από την δουλειά του».

«Προβλήματα δεν υπήρχαν. Ήταν οικογενειάρχης, δουλεύαν και οι δύο. Είχαν τα παιδιά τους. Η κόρη του σπούδαζε, μία χαρά οικογένεια».

Φίλοι και γνωστοί έρχονται στη λεωφόρο Ιωνίας, στο σημείο που βρέθηκε η σορός του άτυχου άνδρα και αφήνουν λίγα κεριά και λουλούδια στη μνήμη του.

Το πόρισμα της Πυροσβεστικής αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια της πυρκαγιάς.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα