Βύρωνας: Κόρη γνωστού δημοσιογράφου η 16χρονη - «Έφτασε νεκρή στο νοσοκομείο και την επανέφεραν»

Βύρωνας: Κόρη γνωστού δημοσιογράφου η 16χρονη - «Έφτασε νεκρή στο νοσοκομείο και την επανέφεραν»

Διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» νοσηλεύεται η 16χρονη που έπεσε σε κώμα μετά από κατανάλωση «κοκτέιλ» σκληρών ναρκωτικών. Η έφηβη νοσηλεύεται από την περασμένη Τετάρτη (15/11) και οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. 

Η 16χρονη από τον Βύρωνα είναι κόρη πολύ γνωστού δημοσιογράφου και η οικογένεια είναι συντετριμμένη, σύμφωνα με τον ALPHA. Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί έξι άτομα και αναζητούνται ακόμα δυο.  

Όπως έχει γίνει γνωστό, η 16χρονη μαζί με μία φίλη της βρέθηκαν στο σπίτι ενός 17χρονου στον Βύρωνα όπου της προσφέρθηκε κάνναβη, καθώς και άλλες ναρκωτικές ουσίες, όπως το λεγόμενο «σίσα» γνωστό και ως «η κοκαΐνη των φτωχών».

«Όταν το παιδί έφτασε στο νοσοκομείο ήταν νεκρό και την επανέφεραν. Τώρα είναι σε βαθύ κώμα. Ανακάτεψε ναρκωτικά με σίσα που γίνεται με διαλύτη από υγρά μπαταρίας», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας στον ALPHA. 

«Έβγαζε αίματα, υγρά από τη μύτη»
«Εκεί πέρα αράξαμε λίγο και μετά εγώ πήγα για ύπνο. Ξύπνησα και μου είπαν ότι κάτι είχε πάθει η (...) αλλά ήξερα τι είχε πάρει. Είχε πάρει και ένα φάρμακο αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομα. Κάπως (...); Κάτι τέτοιο και τα είχε ανακατέψει αυτά τα δύο μαζί» είπε η φίλης της 16χρονης. 

«Βλέπω την (...) ξαπλωμένη με ανοιχτά τα μάτια να είναι έτσι γουρλωμένα. Μετά τα μάτια της να πηγαίνουν προς τα πάνω. Έβγαζε κάτι αίματα, κάτι υγρά από τη μύτη κάθε φορά που πήγαινα να τη σηκώσω. Και ήθελα να δω αν ζει ή όχι, να πάρω σφυγμούς και μετά την έβαλα να καθίσει όρθια», ανέφερε. 

Φίλος της 16χρονης είπε στο Super Κατερίνα: «Ήταν το καλύτερο παιδί από όλα αλλά στο θέμα των ναρκωτικών το πιο χαζούλι, ας πούμε. Δηλαδή με το που έμπαιναν ναρκωτικά στη μέση δεν σκεφτόταν τίποτα άλλο. Το μυαλό της γενικά ήταν μόνο στα ναρκωτικά». 

.reader

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα