Πάτρα: Μία ακόμη οικογενειακή τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο - Η τραγική ειρωνεία

Πάτρα: Μία ακόμη οικογενειακή τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο - Η τραγική ειρωνεία

Δύο αυτοκίνητα σμπαράλια. Νεκροί μέσα από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν ο οδηγός του μαύρου πολυτελούς οχήματος μαζί με το τρίχρονο εγγόνι του, αλλά και μία γυναίκα μέσα από σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Μία ακόμη οικογενειακή τραγωδία γράφτηκε το βράδυ της Κυριακής στην άσφαλτο. Ένας 66χρονος με την με την σύζυγό του και το τρίχρονο εγγονάκι τους βρίσκονταν μέσα στο μαύρο αυτοκίνητο επί της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Αθηνών.

Για άγνωστο λόγο το όχημα εξετράπη της πορείας του. Αρχικά προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού και έπειτα εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούσθηκε με σταθμευμένο όχημα που βρισκόταν μέσα μία γυναίκα 51ος ετών.

Από τη σφοδρή σύγκρουση σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η συνεπιβάτιδα του πολυτελούς οχήματος που οδηγούσε ο 66χρονος, η οποία μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών.

Τραγική ειρωνεία, πριν από δέκα μέρες το 3χρονο αγοράκι με καταγωγή από τη Γερμανία είχε βαφτιστεί. Η οικογένεια είχε επισκεφτεί την Πάτρα μόνο για το μυστήριο.

Τροχαίο με εγκατάλειψη
Είναι η σοκαριστική στιγμή που αυτοκίνητο παρασέρνει μία μηχανή στη Θεσσαλονίκη με τον οδηγό της να εκτινάσσεται στον αέρα.

Εννιά και 27 πρώτα λεπτά βράδυ Κυριακής. Κάμερα καταγράφει το ασημί όχημα να φρενάρει στιγμιαία πριν διασχίσει την διασταύρωση, όχι όμως να ακινητοποιείται τελείως. Στρίβει αριστερά και συγκρούεται με την κόκκινη μηχανή που κινείται με ευθεία πορεία.

Ο οδηγός της μηχανής φαίνεται να πετάγεται από το δίκυκλο και να χτυπάει πρώτα σε πινακίδα σήμανσης και ύστερα σε κολώνα φωτισμού. Το αυτοκίνητο που προκάλεσε το ατύχημα τον εγκαταλείπει και άνθρωποι βγαίνουν από τα μαγαζιά να βοηθήσουν.

«Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν με είδε, με χτύπησε και έφυγε. Ευτυχώς είμαι καλά, έχω σπάσει μόνο το αριστερό μου χέρι. Θα μπορούσα να είχα πάθει χειρότερα. Αισθάνομαι τυχερός. Η αστυνομία θα τον βρει άμεσα πιστεύω και θα τιμωρηθεί», δήλωσε ο οδηγός της μηχανής.

Οι Αρχές εξετάζουν το βιντεοληπτικό υλικό για να φτάσουν στα ίχνη του οδηγού που χτύπησε και εγκατέλειψε στην άσφαλτο τον άτυχο 25χρονο.

megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα