Θρίλερ με τον θάνατο φοιτήτριας στα Ιωάννινα: Της έκαναν 45 λεπτά ΚΑΡΠΑ - Τι δείχνει η έρευνα

Θρίλερ με τον θάνατο φοιτήτριας στα Ιωάννινα: Της έκαναν 45 λεπτά ΚΑΡΠΑ - Τι δείχνει η έρευνα

Η φοιτήτρια εισήχθη στο νοσοκομείο με αμυγδαλίτιδα και κατέληξε από καρδιοαναπνευστική ανακοπή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Η άτυχη κοπέλα με καταγωγή από τη Χίο βρισκόταν στα Ιωάννινα για σπουδές.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της, οι οποίοι ταξίδεψαν σήμερα από τη Χίο στα Ιωάννινα, μεταβαίνοντας αμέσως για κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων.

Το iEidiseis φέρνει στο φως όλο το χρονικό της υπόθεσης αλλά και τα μέχρι στιγμής δεδομένα που βρίσκονται στη διάθεση των Αρχών για τον θάνατο της 20χρονης στα Ιωάννινα. 

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης και τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει συλλέξει η Αστυνομία:

Η ασθενής εισήχθη στο νοσοκομείο στις 5 Σεπτεμβρίου 2023 με σοβαρής μορφής οξεία αμυγδαλίτιδα, φαρυγγίτιδα και λεμφαδενοπάθεια, όπου έλαβε αντιβιωτική αγωγή, σύμφωνα με τις υποείξεις και των λοιμωξιολόγων.

Υποβλήθηκε σε έλεγχο που ανέδειξε έντονη διόγκωση των αμυγδαλών χωρίς παραφαρυγγικό απόστημα.

Την Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου, η ασθενής κλινικά και ενδοσκοπικά παρουσίασε σταθερή εικόνα με ελαφρά βελτίωση της κλινικής εικόνας.

Χθες στις 13 Σεπτεμβρίου η ασθενής παρουσίασε αιφνίδια και ραγδαία επιδείνωση η οποία εκδηλώθηκε με shock, πετεχειώδεις αιμορραγίες δέρματος, διαταραχές του πηκτικού μηχανισμού, ολιγουρία, μεταβολική οξέωση και εργαστηριακή εικόνα διάχυτης ενδαγγειακής πήξης και ανεπάρκεια πολλών οργανικών συστημάτων (σύγχυση, διέγερση, ολιγουρία, υπόταση, ηπατική βλάβη, αύξηση μυοκαρδιακών ενζύμων, υποξυγοναιμία, θροβμοπενία και αύξηση LDH).

Η 20χρονη υποβλήθηκε σε ΚΑΡΠΑ διάρκεια 45 λεπτών.

Ως πιθανή αιτία θανάτου αναφέρεται: «Διάχυτη ενδαγγειακή πήξη που οδήγησε σε σηπτικό σοκ και τελικά καρδιοαναπνευστική ανακοπή».

Η κοπέλα έφυγε από τη ζωή στις 12.32 το μεσημέρι. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ενημερώθηκε ο αρμόδιος αξιωματικός του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων. Οι αστυνομικοί μετέβησαν αμέσως στο νοσοκομείο όπου πήραν κατάθεση από τον διευθυντή της κλινικής του Νοσοκομείου.

Από την πρώτη στιγμή παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή, η οποία θα γίνει αύριο Παρασκευή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα