Διαμαρτυρίες για τη συναυλία των Imagine Dragons στο ΟΑΚΑ κάτω καταρρακτώδη βροχή

Διαμαρτυρίες για τη συναυλία των Imagine Dragons στο ΟΑΚΑ κάτω καταρρακτώδη βροχή

Οι Imagine Dragons πραγματοποίησαν χτες Τετάρτη κανονικά την προγραμματισμένη τους συναυλία στο ΟΑΚΑ κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες και παρά το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112.

Τα εισιτήρια όπως είναι φυσικό είχαν σχεδόν εξαντληθεί και αναμενόταν χιλιάδες κόσμου. Ωστόσο η έντονη βροχόπτωση, η κίνηση αλλά και οι πλημμυρισμένοι δρόμοι εμπόδισαν πολλούς από το να καταφέρουν να παρευρεθούν στον συναυλιακό χώρο, με αποτέλεσμα να χάσουν τα εισιτήριά τους.

 Η διοργανώτρια εταιρεία είχε σπεύσει από προχθές το βράδυ να καταστήσει σαφές πως δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο ακύρωσης και υποστήριζε πως «οι επικαιροποιημένες μετεωρολογικές προβλέψεις για τις ώρες διεξαγωγής της συναυλίας δεν συντρέχουν καμία ανησυχία στο να μην πραγματοποιηθεί» παρόλα αυτά συνιστούσε στο κοινό να έχει μαζί του αδιάβροχο.

Παρόλο που οι προβλέψεις δεν επιβεβαιώθηκαν και τα έντονα καιρικά φαινόμενα ξεκίνησαν από νωρίς το απόγευμα οι διοργανωτές επέμεναν στην απόφασή τους να προχωρήσουν στη διεξαγωγή της συναυλίας. Οι ενημερώσεις γίνονταν αποκλειστικά μέσα από τα social media της εταιρείας.

Οι πύλες εισόδου δεν άνοιξαν στις 5.30, όπως είχε ανακοινωθεί, και όσοι βρίσκονταν ήδη εκεί οδηγήθηκαν στους χώρους του κλειστού γηπέδου μπάσκετ προκειμένου να προστατευθούν από την σφοδρή καταιγίδα.

Οι Imagine Dragons ανέβηκαν τελικά στη σκηνή γύρω στις 9 το βράδυ, με το κοινό που είχε παραμείνει, να παρακολουθεί μέσα στα νερά, τις λάσπες και φυσικά κάτω από ομπρέλες. Ευτυχώς μετά τις 9.30 η βροχή κόπασε και η συναυλία τελικά ολοκληρώθηκε με πυροτεχνήματα και τον τραγουδιστή του συγκροτήματος να ευχαριστεί όσους πήγαν για να τους δουν και να τους ακούσουν με τέτοια βροχή. Όσοι έμειναν μέχρι το φινάλε κάνουν λόγο για ένα δυνατό πρόγραμμα, αντάξιο της φήμης του συγκροτήματος, το οποίο, όμως, δυστυχώς, δεν συνοδευόταν από τις κατάλληλες συνθήκες.

Το ότι τελικά πραγματοποιήθηκε η συναυλία με τόσο έντονες καιρικές συνθήκες ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων από ανθρώπους που είχαν αγοράσει εδώ και μήνες τα εισιτήρια τους, δεν κατάφεραν όμως να δουν το αγαπημένο τους συγκρότημα και επιπλέον δεν θα αποζημιωθούν. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ορισμένοι διαμαρτυρήθηκαν τηλεφωνικά και στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν πως είναι δυνατόν να μην υπάρξει παρέμβαση για τη διακοπή της συναυλίας σε μια χρονική στιγμή που οι κάτοικοι καλούνταν από την Πολιτική Προστασία να αποφύγουν τις μετακινήσεις. Ανάμεσά τους ήταν και αρκετοί τουρίστες που είχαν έρθει στην Αθήνα ειδικά για τη συναυλία.

 
Οι διαμαρτυρίες μάλιστα ήταν τόσες πολλές που κάποια στιγμή η εταιρεία μπλόκαρε την δημοσίευση σχολίων στη σελίδα της στο Facebook σβήνοντας, λίγο νωρίτερα όσα αρνητικά είχαν δημοσιευτεί.

 

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα