Ελευσίνα: Το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη Κατσουρή τον 29χρονο που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ελευσίνα: Το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη Κατσουρή τον 29χρονο που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σε κλίμα οδύνης, συγγενείς, φίλοι και φίλαθλοι της ΑΕΚ αποχαιρέτησαν το απόγευμα της Παρασκευής στην Ελευσίνα τον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή που δολοφονήθηκε από Κροάτες χούλιγκαν κατά τη διάρκεια των άγριων επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Η νεκροφόρα που μετέφερε τη σορό του ήταν στολισμένη με ένα μπουκέτο με κίτρινα λουλούδια, κιτρινόμαυρες κορδέλες και το κασκόλ της ΑΕΚ.

Την ώρα που το φέρετρο με τη σορό του Μιχάλη έβγαινε από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, η μητέρα του ακούστηκε να λέει «πού σε πηγαίνουν παιδάκι μου».

Απαρηγόρητοι οι γονείς του 29χρονου, που χρειάστηκε να νοσηλευτούν αμφότεροι σοκαρισμένοι από την είδηση του θανάτου του παιδιού τους, ζητούν τον εντοπισμό και την τιμωρία του δολοφόνου του.

Η επιθυμία της οικογένειας του Μιχάλη

Η οικογένεια του Μιχάλη Κατσουρή ζήτησε αντί στεφάνων να κατατεθούν δωρεές υπέρ του σωματείου «Ελπίδα – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο».

Με την επιγραφή «Αθάνατος» και τη φωτογραφία του Μιχάλη τιμά η ΑΕΚ τον 29χρονο. Στις οθόνες έξω από το γήπεδο εμφανίζεται η φωτογραφία του Μιχάλη και η ΠΑΕ ΑΕΚ δημοσίευσε στο επίσημο προφίλ της στο Facebook, φωτογραφίες που δείχνουν την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» σε ασπρόμαυρο φόντο λόγω πένθους.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη

Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη υπό τον φόβο επεισοδίων, με ομάδες ΟΠΚΕ και ΔΙΑΣ να περιπολούν συνεχώς, ενώ και ελικόπτερο της αστυνομίας παρακολουθεί από ψηλά.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα