Νέα Φιλαδέλφεια: Η σοκαριστική στιγμή της στυγερής δολοφονίας του Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια

Νέα Φιλαδέλφεια: Η σοκαριστική στιγμή της στυγερής δολοφονίας του Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια

Έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο η δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε μία στιγμή που επιτέθηκαν οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και όχι μόνο, σε κόσμο έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ «OPAP Arena».

Το STAR έφερε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με φωτογραφίες τις οποίες έχει η Αστυνομία στα χέρια της, ξεχωρίζοντας κάποια συγκεκριμένα σημεία για τις έρευνες που γίνονται, αναφορικά με το άτομο ή άτομα που σκότωσαν τον Μιχάλη έξω από το γήπεδο.

Στις εικόνες που μετέδωσε το STAR, από υλικό που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία, φαίνεται ο Μιχάλης Κατσούρης να προσπαθεί να βρει «καταφύγιο» σε ένα περίπτερο μετά το μοιραίο χτύπημα που δέχτηκε στο χέρι.

Μάλιστα ένα άτομο φαίνεται να προσπαθεί να τον κρατήσει όρθιο, ενώ είχε ήδη ξεκινήσει η αιμορραγία. Σε άλλο πλάνο φαίνονται οι χούλιγκαν με στειλιάρια και καπνογόνα να εξαπολύουν την επίθεσή τους στους αντιπάλους τους.

Σε μία ακόμα φωτογραφία φαίνεται η ομάδα που έχει περικυκλώσει τον 29χρονο και ανάμεσά τους βρίσκεται ο δράστης της δολοφονίας.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή, ο 29χρονος έχασε σχεδόν όλο του το αίμα μέσα σε ένα δεκάλεπτο από τη στιγμή που δέχτηκε τη μαχαιριά.

πηγή: thestandard.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα