Άγιος Παντελεήμονας: Πώς εξιχνίασε Αστυνομία τη δολοφονία της 46χρονης τρανς γυναίκας

Άγιος Παντελεήμονας: Πώς εξιχνίασε Αστυνομία τη δολοφονία της 46χρονης τρανς γυναίκας

Εξιχνιάστηκε σύμφωνα με την Αστυνομία, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, η δολοφονία της 46χρονης τρανς γυναίκας από την Κούβα που είχε βρεθεί νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος στο σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα.

Το πρωί της Τετάρτης οι Αστυνομικοί προσήγαγαν έναν 35χρονο από το Μπαγκλαντές, τον οποίο στη συνέχεια συνέλαβαν ως τον δράστη της δολοφονίας. Οι ερευνητές της ασφάλειας κατέληξαν στον 35χρονο εκμεταλλευόμενοι μαρτυρίες αλλά και βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες κοντά στην πολυκατοικία του θύματος.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο φερόμενος ως δράστης που μένει μόνιμα στην Ελλάδα, έχει καταγραφεί να μπαίνει στην πολυκατοικία λίγο πριν τη δολοφονία της 46χρονης. Δράστης και θύμα φαίνεται πως πάλεψαν, ενώ ο κατηγορούμενος ακόμα και κατά την προσαγωγή του φέρεται να είχε ακόμα τα σημάδια της πάλης στο πρόσωπο και το σώμα του.

Τι αναφέρει η Αστυνομία

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 35χρονου αλλοδαπού από το Μπαγκλαντές, ο οποίος συνελήφθη με ένταλμα σήμερα το μεσημέρι.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, το θύμα εντοπίστηκε, στις 10/7, νεκρό στο διαμέρισμα όπου διέμενε, φέροντας πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, την τραχηλική χώρα, στη ραχιαία επιφάνεια, στον αριστερό βραχίονα, στην κοιλιακή χώρα, καθώς και στα άνω άκρα. Παράλληλα, το διαμέρισμα παρουσίαζε εικόνα εκτεταμένης έρευνας, προηγηθείσας πάλης, ενώ παρατηρήθηκε πλήθος κηλίδων αίματος.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας, ακολούθησε συνδυαστική παρατήρηση και αντιπαραβολή πληροφοριακών και τεχνικών στοιχείων, τα οποία συνέλεξε ειδική επιχειρησιακή ομάδα από τον τόπο του εγκλήματος και την ευρύτερη περιοχή.

Από την αξιολόγηση των στοιχείων καθώς και από την περαιτέρω ανάλυση προανακριτικών και εγκληματολογικών δεδομένων, που προέκυψαν με τη συνδρομή του Τμήματος Εξερευνήσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, διακριβώθηκε η εμπλοκή του 35χρονου στην υπόθεση.

Στην συνέχεια ακολούθησαν αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων ο 35χρονος εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας και προσήχθη στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, όπου στην κατοχή του βρέθηκαν επιπλέον στοιχεία που τον συνδέουν με τον τόπο του εγκλήματος. Σε επακόλουθη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών.

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα