Έγκλημα στη Χαλκηδόνα: Ο γιος σκότωσε τη μητέρα του - Άφησε σημείωμα ομολογία

Έγκλημα στη Χαλκηδόνα: Ο γιος σκότωσε τη μητέρα του - Άφησε σημείωμα ομολογία

Εξιχνιάσθηκε η δολοφονία που έγινε στην Χαλκηδόνα με την υπόθεση να λαμβάνει νέα τροπή, καθώς οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν ως δράστη τον γιο της 71χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητο.

Πρόκειται για έναν 34χρονο που ταυτοποιήθηκε και αναζητείται από την αστυνομία.

Η ταυτοποίηση επιτεύχθηκε όταν δυνάμεις της αστυνομίας πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του 34χρονου και συνέλεξαν στοιχεία και διάφορα αντικείμενα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες βρέθηκε στο σπίτι η καραμπίνα με την οποία διαπράχθηκε το έγκλημα.

Μάλιστα πριν από λίγο έγινε γνωστό, ότι εκτός από το όπλο μέσα στο σπίτι βρέθηκε σημείωμα με το οποίο ο 34χρονος ομολογεί την πράξη του και αναγράφει τους λόγους που προχώρησε σε αυτήν.

Πως έφτασαν στα ίχνη του 

 Ο 34χρονος είχε νοικιάσει πριν λίγες ημέρες το άσπρο αυτοκίνητο όπου εγκατέλειψε μέσα την μητέρα του νεκρή και εξαφανίστηκε. 

Γρήγορα οι αρχές βρήκαν το γραφείο ενοικιάσεων και τα στοιχεία του ενοικιαστή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. Έτσι, άρχισε να ξετυλίγεται το μυστήριο με την στυγερή δολοφονία και προχώρησαν στην έφοδο του ισογείου διαμερίσματος στην περιοχή της Χαλκηδόνας. 

Στο συγκεκριμένο σπίτι ο 34χρονος, όπου φέρεται να ζούμε μαζί με την μητέρα του, οι αρχές εντόπισαν το όπλο του εγκλήματος αλλά και αλλά σημαντικά στοιχεία. Αυτή την στιγμή οι έρευνες τις αστυνομίας είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 34χρονου.

Τι έδειξαν τα ιατροδικαστικά ευρήματα

Πυροβολισμό εξ επαφής στο κεφάλι με κυνηγετικό όπλο φέρεται να δέχθηκε η γυναίκα, που εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Τρίτης, μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο, σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας, έξω από τη Θεσσαλονίκη. Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ από τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα στη σορό της γυναίκας. 

makthes.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα