Κατερίνη: Άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους. Το σατανικό ζευγάρι

Ένα ζευγάρι τελικά ήταν αυτό που σκότωσε τον 67χρονο συνταξιούχο την περασμένη Κυριακή στην Κατερίνη! Σύμφωνα με πληροφορίες το έγκλημα που στοίχισε τη ζωή στον 67χρονο κ. Θεοχάρη, εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς που όλες αυτές τις μέρες προσπαθούσαν να συγκεντρώσουν πληροφορίες. Όπως διαπιστώθηκε, ένα ζευγάρι (γυναίκα από Βουλγαρία και άντρας από την Κατερίνη) έδωσαν ραντεβού με το θύμα τους, για συναλλαγή. Όπως φαίνεται όμως είχαν οργανώσει τη δολοφονία του ανυποψίαστου συνταξιούχου που βρέθηκε νεκρός.

Η αποκάλυψη της στυγερής δολοφονίας

Γύρω στις 3.00 τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, η Πυροσβεστική Υπηρεσία είχε δεχτεί κλήση για φλεγόμενο αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από το σπίτι του 67χρονου. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές οι οποίες διαπίστωσαν ότι ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ήταν ο 67χρονος και έτσι οδηγήθηκαν στο σπίτι του όπου τον βρήκαν νεκρό στο δωμάτιο του.

Το θύμα είχε δεχθεί μαχαιριές που του στοίχισαν τη ζωή. Εντός της ημέρας αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία για τη στυγερή δολοφονία και τους δράστες της...

Πηγή: kapa-news.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα