Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου

Έπειτα από μία εβδομάδα κακοκαιρίας και δύο εβδομάδες διακοπών οι μαθητές των σχολείων του Νομού Θεσσαλονίκης επιστέφουν στα θρανία. Σχεδόν όλα τα σχολεία του Νομού Θεσσαλονίκης παρέμειναν κλειστά από την περασμένη Δευτέρα έως και την Παρασκευή λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε στα σχολικά συγκροτήματα ο χιονιάς και οι χαμηλές θερμοκρασίες.

Για την λειτουργία των σχολικών μονάδων κατά την αυριανή ημέρα (Δευτέρα 16 Ιανουαρίου) οι Δήμοι εξέδωσαν σχετικές ανακοινώσεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα σχολεία είναι ανοιχτά. Υπάρχουν, ωστόσο, περιπτώσεις στις οποίες τα προβλήματα που προκάλεσε ο παγετός δεν έχουν ξεπεραστεί. Οι μαθητές αυτών των σχολείων θα παραμείνουν και την αυριανή ημέρα στο σπίτι.

Διαβάστε αναλυτικά ποια σχολεία του Νομού Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσουν και ποια όχι.

Δήμος Θεσσαλονίκης

Θα λειτουργήσουν κανονικά 212 σχολικές μονάδες και θα παραμείνουν κλειστές 16 σχολικές μονάδες που παρουσιάζουν εκτεταμένες βλάβες και που η αποκατάσταση τους θα ολοκληρωθεί άμεσα.

Δεν θα λειτουργήσουν οι παρακάτω Σχολικές Μονάδες:

2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

26ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

30ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

38ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

47ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

49ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

57ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

102ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ (ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΡΑΚΑΣΗ)

113ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

40ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

51ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

59ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

63ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

67ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

1ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΠΤΔΕ-ΑΠΘ

1ο ΕΠΑΛ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ (ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ)

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Θεσσαλονίκης. Υπενθυμίζεται ότι κανονικά λειτουργούν από την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, οι παιδικοί σταθμοί του Οργανισμού Βρεφονηπιακής Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (ΟΒΡΕΠΟΜ) καθώς και ο σταθμός του Δημοτικού Βρεφοκομείου «ο Άγιος Στυλιανός».

Δήμος Καλαμαριάς

Όλα τα σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια και το ΕΠΑ.Λ.) θα λειτουργήσουν κανονικά μετά την αναβολή των μαθημάτων την προηγούμενη εβδομάδα λόγω χιονιά. Οι παιδικοί και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου θα λειτουργήσουν, επίσης, κανονικά.

Δήμος Νεάπολης - Συκεών

Κανονικά θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία στον Δήμο Νεάπολης Συκεών. Κανονικά, επίσης, θα συνεχίσουν να λειτουργούν οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες του συγκεκριμένου Δήμου.

Δήμος Παύλου Μελά

Θα λειτουργήσουν κανονικά 95 σχολικές μονάδες και παιδικοί σταθμοί του Δήμου Παύλου Μελά.

Κλειστά θα παραμείνουν λόγω προβλημάτων στο σύστημα ύδρευσης τα παρακάτω σχολεία:

14ο και 23ο Νηπιαγωγείο Σταυρούπολης

21ο Νηπιαγωγείο Στραυρούπολης

14ο Δημοτικό Σταυρούπολης

1ο Νηπιαγωγείο Πολίχνης

6ο Νηπιαγωγείο Πολίχνης

8ο και 11ο Νηπιαγωγείο Πολίχνης

2ο Δημοτικό Πολίχνης

6ο Δημοτικό Πολίχνης

5ο ειδικό Νηπιαγωγείο και 5ο ειδικό δημοτικό Ευκαρπίας

Επίσης δεν θα γίνουν μαθήματα στη β’ Δημοτικού του 5ου Δημοτικού Σχολείου Σταθρούπολης.

Δεν θα λειτουργήσει ο παιδικό σταθμός «Λιλιπούτειοι» στην Π16 της Πολίχνης.

Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου

Από τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου ανακοινώνεται ότι κανονικά θα λειτουργήσει αύριο η πλειοψηφία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

Συγκεκριμένα από τα 107 σχολεία, θα παραμείνουν κλειστά 2 σχολεία του δήμου και συγκεκριμένα το 24ο Νηπιαγωγείο Ευόσμου και το 2ο Γυμνάσιο Ευόσμου, λόγω των μεγάλων προβλημάτων που δημιούργησε ο παγετός στα συστήματα ύδρευσης και θέρμανσης των συγκεκριμένων σχολείων.

Σε ό,τι αφορά στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς αύριο δεν θα λειτουργήσουν ο 5ος και 6ος Παιδικός Σταθμός της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου, ενώ οι υπόλοιποι παιδικοί σταθμοί του δήμου Κορδελιού Ευόσμου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Αύριο όλα τα σχολεία (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια) του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης θα λειτουργήσουν κανονικά. Στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών ο δήμος έχει προβεί στους απαραίτητους αποχιονισμούς, έχει αποκατασταθεί η προσβασιμότητα σε όλα τα σχολεία και η λειτουργικότητά τους. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη

Ανοιχτά θα είναι από αύριο όλα τα σχολεία του δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη. Κανονικά θα λειτουργήσουν επίσης οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί σε όλο τον δήμο.

Δήμος Δέλτα

Μετά από συνεργασία των προέδρων των σχολικών επιτροπών με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων του Δήμου Δέλτα, αποφασίστηκε ότι ανοιχτά θα είναι από αύριο όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες. Κανονικά θα λειτουργήσουν επίσης το ΙΕΚ Σίνδου, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Δήμου Δέλτα, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Δέλτα.

Δήμος Λαγκαδά

Σε συνεννόηση και με τη σύμφωνη γνώμη των Διευθυντών των σχολείων, κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες στις οποίες οι εργασίες συνεχίζονται, καθώς έχουν καταγραφεί σοβαρά προβλήματα στις σωληνώσεις και τις εγκαταστάσεις θέρμανσης των κτιρίων.

Τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου είναι:

Νηπιαγωγείο Ηρακλείου

Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Καβαλαρίου

Νηπιαγωγείο Καβαλαρίου

Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Κολχικο

Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Λαγυνών

1ο Νηπιαγωγείο Λαγυνών

2ο Νηπιαγωγείο Λαγυνών

Δημοτικό Σχολείο Λαγυνών

Νηπιαγωγείο Περιβολακίου

Δημοτικό Σχολείο Περιβολακίου

Νηπιαγωγείο Χρυσαυγής

Δημοτικό Σχολείο Χρυσαυγής

Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Ασσήρου

Νηπιαγωγείο Όσσας

Δημοτικό Σχολείο Όσσας

Δημοτικό Σχολείο Γερακαρούς

Νηπιαγωγείο Λαγκαδικίων

Δημοτικό Σχολείο Λαγκαδικίων

1ο Νηπιαγωγείο Σοχού

Γυμνάσιο Σοχού

Νηπιαγωγείο Κρυονερίου

Δημοτικό Σχολείο Κρυονερίου

Δήμος Θέρμης

Η δημοτική αρχή ανακοινώνει την επαναλειτουργία όλων των σχολείων αύριο, με εξαίρεση τα νηπιαγωγεία Αγίας Παρασκευής και Κάτω Σχολαρίου.

Επίσης για τη λειτουργία ή μη των σχολικών μονάδων του 2ου Γυμνασίου Θέρμης – ΤΕΕ και του Γυμνασίου Βασιλικών, όπου βρίσκονται έως αυτή την ώρα σε εξέλιξη εργασίες αποκατάστασης από τα συνεργεία του δήμου θα υπάρξει νέα ανακοίνωση, για τη λειτουργία τους ή μη, το βράδυ, οπότε και αναμένεται να ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις στα συγκεκριμένα κτίρια.

Δήμος Θερμαϊκού

Τα συνεργεία του δήμου, ιδιώτες τεχνικοί, οι σχολικές επιτροπές, οι διευθυντές των σχολείων και όχι μόνο, κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες νυχθημερόν, με αποτέλεσμα να είναι έτοιμα τα πενήντα και πλέον σχολεία του δήμου Θερμαϊκού για να λειτουργήσουν κανονικά από αύριο Δευτέρα, 16.01.2017.

Κατ’ εξαίρεση στο ΕΠΑΛ Επανομής τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τρίτη, 17.01.2017, καθώς απαιτείται μια ακόμη ημέρα εργασιών. Επίσης στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Μηχανιώνας τα μαθήματα των τριών τμημάτων στο πρόσθετο κτίριο θα ξεκινήσουν αύριο στις 9 και 30 πμ. ενώ στο γυμνάσιο Νέων Επιβατών τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 9 πμ.

Δήμος Ωραιοκάστρου

Κανονικά θα γίνουν τα μαθήματα στις περισσότερες σχολικές μονάδες του δήμου Ωραιοκάστρου, στις οποίες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επισκευής των προβλημάτων που είχαν προκληθεί από τον παγετό των προηγούμενων ημερών.

Τα σχολεία που δεν θα γίνουν μαθήματα καθώς έχουν καταγραφεί σοβαρά προβλήματα στις σωληνώσεις και τις εγκαταστάσεις θέρμανσης των κτιρίων είναι τα παρακάτω:

3ο νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου

2ο νηπιαγωγείο Μελισσοχωρίου

Δημοτικό σχολείο Λητής

1ο γυμνάσιο Ωραιοκάστρου

1ο λύκειο Ωραιοκάστρου

2ο λύκειο Ωραιοκάστρου

Να σημειωθεί ότι το ολοήμερο νηπιαγωγείο του Δρυμού θα λειτουργήσει κανονικά ενώ όσον αφορά στο κλασικό τμήμα του νηπιαγωγείου επειδή οι εργασίες είναι σε εξέλιξη οι γονείς θα ενημερωθούν σχετικά από τη δασκάλα του σχολείου.

Αναφορικά με τους παιδικούς σταθμούς του διευρυμένου δήμου θα λειτουργήσουν όλοι κανονικά με εξαίρεση τον παιδικό σταθμό Πενταλόφου. Τα μικρά παιδιά θα εξυπηρετούνται για δύο ημέρες από τον παιδικό σταθμό Νεοχωρούδας. Τα ΚΔΑΠ θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Βόλβης

Δήμος Χαλκηδόνας

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο όλα τα σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί στον Δήμο Χαλκηδόνος, αφού αποκαταστάθηκαν οι σοβαρότερες βλάβες που προέκυψαν από τον παγετό. Τυχόν προβλήματα που θα παρουσιαστούν στα σχολεία θα αντιμετωπισθούν άμεσα, κατά τη λειτουργία τους.

Κλειστά σχολεία στην Θράκη

Ορμητικά επέστρεψε ο χιονιάς στον Έβρο από το πρωί, μετά από μία μικρή ανάπαυλα το Σαββατοκύριακο, που έδωσε τη δυνατότητα στις δημοτικές αρχές να αποκαταστήσουν σχεδόν πλήρως τα προβλήματα, κυρίως στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, τα οποία είχε προκαλέσει η σφοδρή κακοκαιρία που έπληττε το νομό επί αρκετά 24ωρα.

Ειδικότερα, έντονη χιονόπτωση σημειώνεται από τα ξημερώματα στο βόρειο τμήμα του Έβρου καθώς και στη δημοτική Ενότητα Φερών στο νότιο τμήμα, που σε συνδυασμό με τον παγετό που έκανε την επανεμφάνισή του, δημιουργούν εκ νέου θέμα όσον αφορά την ασφάλεια αλλά σε ορισμένα σημεία (οικισμοί στον ορεινό όγκο) και τη δυνατότητα μετακίνησης των οχημάτων.

Λόγω της νέας επιδείνωσης του καιρού, κλειστά παραμένουν σήμερα, με απόφαση των δημάρχων, τα σχολεία του δήμου Σουφλίου -στον ορεινό όγκο του οποίου το χιόνι, σύμφωνα με τον δήμαρχο Βαγγέλη Πουλιλιό, έφτασε στους 20 πόντους σε διάστημα μόλις δύο ωρών- της δημοτικής ενότητας Φερών καθώς και των Μεταξάδων του δήμου Διδυμοτείχου.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Διδυμοτείχου, Παρασκευάς Πατσουρίδης είπε πως, λόγω της έντασης των χιονοπτώσεων, των χαμηλών θερμοκρασιών αλλά και της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, παρά το γεγονός ότι τα σχολεία του Διδυμοτείχου λειτουργούν κανονικά, αποφασίστηκε η επιστροφή με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ των μαθητών του δήμου που διαμένουν στα χωριά της περιφέρειας.

Σημειώνεται πως, λόγω της επανάκαμψης του χιονιά, δεν πραγματοποιήθηκε η πρωινή πτήση προς Αθήνα από το αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής καιρικές προγνώσεις, βάσει των οποίων προβλέπεται σταδιακή ύφεση των καιρικών φαινομένων, κανονικά εκτιμάται πως θα γίνει η μεσημβρινή πτήση.

Ροδόπη

Χιονίζει από το πρωί της Δευτέρας στα ορεινά της Ξάνθης με αποτέλεσμα να αναστείλουν εκ νέου τη λειτουργία τους όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του ορεινού δήμου Μύκης αλλά και της δημοτικής ενότητας Σταυρούπολης του δήμου Ξάνθης.

Στα υπόλοιπα τμήματα του δήμου Ξάνθης όσο και στο σύνολο της περιφερειακής ενότητας Ροδόπης, τα σχολεία σήμερα λειτουργούν κανονικά.

Δήμος Καστοριάς, Γρεβενών, Κοζάνης

Με έκτακτες αποφάσεις των δημάρχων Καστοριάς και 'Αργους Ορεστικού στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, Γρεβενών στην Π.Ε Γρεβενών και Σερβίων - Βελβεντού στην Π.Ε. Κοζάνης τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, λόγω της χιονόπτωσης και άσχημων καιρικών συνθηκών.

Δήμος Τρικάλων

Οι καιρικές συνθήκες που ενέσκηψαν στην περιοχή μας. σήμερα Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, δεν επιτρέπουν την ασφαλή μετάβαση και αποχώρηση των μαθητών και όλων των μελών της σχολικής κοινότητας από τα διδακτήρια.

Επομένως τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν ούτε σήμερα. Αντιθέτως, ανοιχτοί θα μείνουν οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί.

Δήμος Καλαμπάκας

Λόγω της νέας επιδείνωσης του καιρού, σήμερα Δευτέρα 16/01/2017, όλα τα σχολεία Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου  Καλαμπάκας, καθώς και όλοι οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, δε θα λειτουργήσουν.

Δήμος Γρεβενών

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, ανακοινώνεται ότι αύριο Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα λειτουργήσουν στις 9:15 το πρωί. Οι παιδικοί σταθμοί (Α΄ και Β΄) καθώς και οι παιδικοί σταθμοί της Δημοτικής Επιχείρησης (ΔΕΚΕΓ) θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μια ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 8.00 το πρωί.

Δήμος Ιωαννίνων

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα όλα τα σχολεία του Δήμου Ιωαννιτών, λόγω της χιονόπτωσης που πλήττει και πάλι από τα ξημερώματα την περιοχή.

Η απόφαση ελήφθη στις 6 το πρωί, για λόγους ασφαλείας των μαθητών.

Κλειστά θα είναι σήμερα και τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο δήμο Ζίτσας.

Ειδικότερα, με απόφαση του Δημάρχου Μιχάλη Πλιάκου δεν θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) και δεν θα λειτουργήσουν οι Παιδικοί Σταθμοί σε όλο το Δήμο Ζίτσας, για λόγους πρόληψης και με γνώμονα την ασφάλεια των νηπίων και των μαθητών.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και στο Δήμο Μετσόβου.

Εξ αιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούν οι σχολικές μονάδες του Δήμου Δωδώνης θα παραμείνουν και σήμερα Δευτέρα κλειστές.

Κλειστά θα μείνουν, με απόφαση του Δημάρχου κ. Κώστα Καψάλη σήμερα 16 Ιανουαρίου 2017 όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πωγωνίου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Δήμος Καρδίτσας

Με χιονόπτωση όπως αναμενόταν από τα μετεωρολογικά δεδομένα ξύπνησαν οι κάτοικοι της Καρδίτσας και των υπόλοιπων πεδινών του νομού μας.

Σύμφωνα με το karditsalive.net περίπου 5-10 εκατοστά είναι το ύψος του νέου χιονιού που έπεσε μετά τις 03:00 πρωινή της Δευτέρας (16/1) στα πεδινά μας και αφού προηγήθηκε μια βροχόπτωση από τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Σήμερα θα είναι κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου Καρδίτσας με τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς όμως να είναι ανοικτοί.

Δήμος Λάρισας

Μόνο ορισμένα από τα σχολεία της Λάρισας θα παραμείνουν κλειστά τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Λαρισαίων.

Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, κλειστά θα παραμείνουν μόνο ορισμένα σχολεία της Α/θμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία) του Δήμου Λαρισαίων τα οποία είναι τα εξής:

• 42ο Νηπιαγωγείο (Τούμπα)

• 21ο Νηπιαγωγείο (Αβέρωφ)

Τα παραπάνω σχολεία θα παραμείνουν κλειστά για τρεις ημέρες (Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη) για αποκατάσταση των σοβαρών ζημιών στους λέβητες θέρμανσης.

Επίσης κλειστά αύριο θα είναι τα εξής σχολεία:

• Νηπιαγωγείο Δασοχωρίου

• Νηπιαγωγείο Μάνδρας

• Νηπιαγωγείο Ελευθερών

Τα παραπάνω σχολεία θα είναι κλειστά αύριο και για μια ημέρα (Δευτέρα), λόγω αντίστοιχων τεχνικών προβλημάτων.

Τα σχολεία της Β/θμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια, Λύκεια) του Δήμου Λαρισαίων, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου θα είναι ανοικτά. Σύμφωνα με ενημέρωση από τις διευθύνσεις Εκπαίδευσης, το προσωπικό των σχολείων θα βρίσκεται στις θέσεις τους στις 8 το πρωί, ενώ οι μαθητές των σχολείων της Α/θμιας Εκπαίδευσης θα μπορούν να προσέρχονται στα σχολεία μέχρι τις 10 π.μ. και οι μαθητές της Β/θμιας Εκπαίδευσης μέχρι τις 9.30 π.μ.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα ωράρια λειτουργίας των σχολείων, θα ανακοινωθούν από τις Διευθύνσεις της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Αν υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα λειτουργίας των σχολείων, λόγω πιθανής νέας επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων, θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση το πρωί της Δευτέρας, περίπου στις 8.30 π.μ.

Σέρρες Mετά από εισήγηση του Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών Ξενοφώντα Παπασταμόπουλου, η οποία στάλθηκε  με mail σήμερα Κυριακή 15-01-2017 στο γραφείο του Δημάρχου Σερρών Πέτρου Αγγελίδη, ζητά να παραμείνουν κλειστά κάποια δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία του Δήμου Σερρών, λόγω μη κατάλληλων συνθηκών ασφαλούς λειτουργίας. Ο Δήμαρχος Σερρών κάνει δεκτή την εισήγηση του Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και αποφασίζει να παραμείνουν κλειστά αύριο Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 τα παρακάτω σχολεία: Τα δημοτικά σχολεία της πόλης: 9o, 11o, 12o, 10o,  24o Tα νηπιαγωγεία της πόλης: 5o, 11o, 30ο Τα νηπιαγωγεία των Κοινοτήτων: 1o,2o Σκουτάρεως , Α. Μητρουσίου, Λευκώνα, Κ. Δέντρων

Δημος Σερρών

Mετά από εισήγηση του Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών Ξενοφώντα Παπασταμόπουλου, η οποία στάλθηκε  με mail σήμερα Κυριακή 15-01-2017 στο γραφείο του Δημάρχου Σερρών Πέτρου Αγγελίδη, ζητά να παραμείνουν κλειστά κάποια δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία του Δήμου Σερρών, λόγω μη κατάλληλων συνθηκών ασφαλούς λειτουργίας.

Ο Δήμαρχος Σερρών κάνει δεκτή την εισήγηση του Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και αποφασίζει να παραμείνουν κλειστά αύριο Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 τα παρακάτω σχολεία:

Τα δημοτικά σχολεία της πόλης: 9o, 11o, 12o, 10o,  24o

Tα νηπιαγωγεία της πόλης: 5o, 11o, 30ο

Τα νηπιαγωγεία των Κοινοτήτων: 1o,2o Σκουτάρεως , Α. Μητρουσίου, Λευκώνα, Κ. Δέντρων

'Ηπειρος: Κλειστά τα σχολεία σήμερα στον δήμο Ιωαννιτών

Ο Δήμος Ιωαννιτών ενημερώνει πως όλα τα σχολεία του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά και σήμερα Δευτέρα 16/1/2017.

Η απόφαση ελήφθη στις 6 το πρωί για λόγους ασφάλειας των μαθητών, αφού εκτιμήθηκε η κατάσταση η οποία διαμορφώνεται μετά τη νέα χιονόπτωση που ξεκίνησε σήμερα τα ξημερώματα.

Κλειστά και αύριο τα σχολεία στη Σκόπελο

Παρατείνεται η μη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Α’/βάθμιας και Β΄/βάθμιας Εκπαίδευσης στη Δημοτική Κοινότητα Σκοπέλου, τη Δημοτική Κοινότητα Γλώσσας και την Τοπική Κοινότητα Κλήματος του Δήμου Σκοπέλου καθώς, λόγω της έντονης χιονόπτωσης που έπληξε από το Σάββατο 7 Ιανουαρίου το νησί, είναι επικίνδυνη έως αδύνατη την προσέλευση των μαθητών στα εν λόγω σχολεία:

1. Νηπιαγωγεία Σκοπέλου, Γλώσσας, Κλήματος

2. Δημοτικά Σχολεία Σκοπέλου, Γλώσσας, Κλήματος

3. Γυμνάσιο Σκοπέλου, Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Γλώσσας

4. Λύκειο Σκοπέλου, ΕΠΑΛ Σκοπέλου.

Τα ανωτέρω σχολεία θα παραμείνουν κλειστά τουλάχιστον έως αύριο Δευτέρα.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα