Στο ορκίζομαι φίλε, στη ζωή της μάνας μου, δεν ήθελα να την πετάξω στο γκρεμό

Ξέσπασε ο πατέρας της κοπέλας από την Κέρκυρα που ήταν το πρώτο θύμα του Αφγανού Χουσεΐν Κ. που τώρα κατηγορείται για τον βιασμό και τη δολοφονία της Γερμανίδας φοιτήτριας Μαρία Λαντενμπέργκερ στο Φράιμπουργκ.

Ο πατέρας μίλησε στη RealNews και δήλωσε εξοργισμένος για την αποφυλάκιση του νεαρού.

“Πώς να πιστέψω ότι τον άφησαν ελεύθερο να σκοτώσει; Σε τι κράτος ζούμε Θεέ μου. Εμείς πιστεύαμε ότι ήταν στη φυλακή. Δέκα χρόνια κάθειρξη και πάλι λίγα ήταν για το κακό που μας έκανε. Η κόρη μου ακόμα πετάγεται στον ύπνο της τα βράδια από τους εφιάλτες.

Η κόρη μου ακόμη υποφέρει από τους πόνους. Με τα χειρουργεία δεν τελειώσαμε, τις επόμενες μέρες θα κάνει ένα ακόμα. Και πάλι νοιάζομαι αυτούς τους γονείς που κλαίνε την κόρη τους στη Γερμανία και τρελαίνομαι...”

Την τελευταία εβδομάδα υπάρχει ένταση ανάμεσα σε Γερμανία και Ελλάδα, αφού τόσο οι γερμανικές αρχές όσο και ο γερμανικός Τύπος επιτέθηκαν στην Ελλάδα για το γεγονός πως ο νεαρός Χουσεΐν Κ., που είχε κλέψει και ρίξει από το γκρεμό τη νεαρή Ελληνίδα στην Κέρκυρα, αποφυλακίστηκε με το νόμο Παρασκευόπουλου (σ.σ. είχε καταδικαστεί σε 10 χρόνια φυλακή) και έφυγε από την Ελλάδα για τη Γερμανία, όπου πριν από μερικές εβδομάδες φέρεται να βίασε και να δολοφόνησε την 20χρονη φοιτήτρια Μαρία Λάντενμπεργκ, εθελόντρια σε κέντρα προσφύγων και κόρη αξιωματούχου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στο Έθνος της Κυριακής μίλησε και ο τότε συγκρατούμενος του Χουσεΐν:

“Θυμάμαι ότι τον ρώτησα γιατί το έκανε και έβαλε τα κλάματα. 'Στο ορκίζομαι φίλε, στη ζωή της μάνας μου, δεν ήθελα να την πετάξω στο γκρεμό. Πήγα να της αρπάξω την τσάντα και τίποτε άλλο. Εκείνη αντέδρασε κι εγώ φοβήθηκα'”

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα