Πολυτραυματίες οι εμπλεκόμενοι στο τροχαίο στη Συγγρού

Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν σε τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού στην άνοδο, στο ύψος του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης.

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση από την τροχαία, στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο οχήματα, τα οποία συγκρούστηκαν στο φανάρι πριν από το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Στο ένα επέβαινε ένα ζευγάρι και στο άλλο τέσσερις νεαροί, ενώ οι αρχικές πληροφορίες ότι υπήρχε και πεζός τραυματίας, διαψεύσθηκαν από την Τροχαία.

Και οι έξι άνθρωποι είναι πολυτραυματιές και μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό, ενώ για την ώρα δεν είναι γνωστά περισσότερα για την κατάσταση της υγείας τους.

Σε άμορφη μάζα σιδερικών,  μετατράπηκαν τα οχήματα που ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Συγγρού, το πρωί της Τετάρτης, λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά, γερανοί, αλλά και ασθενοφόρα για τους τραυματίες. Η κίνηση στη λεωφόρο Συγγρού είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Πριν από λίγη ώρα δόθηκε στην κυκλοφορία το ρεύμα ανόδου της Συγγρού προς Αθήνα, που είχε κλείσει λόγω του τροχαίου ατυχήματος.

Ολοκληρώθηκε #απεγκλωβισμός τραυματισμένων ατόμων από 2 Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητα, συνέπεια τροχαίου, στη συμβολή Λεωφ. Συγγρου και Φραντζη.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 14 Δεκεμβρίου 2016

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα