Οι τραγικές συμπτώσεις του θανάτου της 39χρονης στην έκρηξη της πλατείας Βικτωρίας

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η περιοχή γύρω από το ταχυφαγείο αφού η έκρηξη προκάλεσε σοβαρές καταστροφές σε παρακείμενα καταστήματα, στη στάση του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου καθώς και αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

Η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε εχθές το πρωί γύρω στις 9:25 στην διασταύρωση της Γ΄ Σεπτεμβρίου με την οδό Χέυδεν, την ώρα που συνεργείο ψυκτικών εκτελούσε επισκευαστικές εργασίες στο υπόγειο του καταστήματος.

Όπως έγινε γνωστό λίγες ώρες αργότερα από την έκρηξη ανασύρθηκε νεκρή μία 39χρονη γυναίκα μητέρα δύο παιδιών ηλικίας 12 και 9 ετών. Γύρω από τον θάνατο της 3 τραγικές συμπτώσεις έρχονται να σοκάρουν ακόμα περισσότερο.

Η 39χρονη ήταν λογίστρια και εργαζόταν στην εταιρία τα τελευταία 15 χρόνια, αλλά δεν δούλευε μόνιμα στον χώρο και επισκεπτόταν το κατάστημα μία φορά το μήνα.

Εχθές το πρωί έφτασε στη δουλειά της νωρίτερα από το κανονικό προκειμένου να επιστρέψει νωρίτερα στο σπίτι της για να ετοιμάσει ένα πάρτυ έκπληξη για την κόρη της που είχε τα γενέθλια της.

Την ίδια στιγμή, και όπως μαθεύτηκε αργά εχθές το απόγευμα, και ο άντρας της άτυχης γυναίκας δούλευε εκείνη την ώρα πολύ κοντά στο σημείο της έκρηξης.

womatoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα