Μία απίστευτα τραγική αυτοκτονία λόγω χρεών

Θέλησε να αυτοκτονήσει και έπεσε με το αυτοκίνητό του στο λιμάνι της Λευκίμμης στην Κέρκυρα. Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή. Ο 58χρονος Α.Π., συνταξιούχος ναυτικός και κάτοικος Αργυράδων, θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας με αυτοκίνητο που νοίκιασε στο λιμάνι της Λευκίμμης, στις 14:00 το μεσημέρι.

Τρία άτομα έπεσαν αμέσως να τον βγάλουν έξω, αλλά ο 58χρονος έβαλε την ζώνη και τις ασφάλειες στις πόρτες. Το αυτοκίνητο επέπλεε για περίπου 10 λεπτά στη θάλασσα, καθώς δεν έφυγε με μεγάλη ταχύτητα.

Ο κόσμος που μαζεύτηκε αμέσως εκεί προσπάθησε να τον πείσει να βγει έξω από το αμάξι όσο αυτό επέπλεε, αλλά ο 58χρονος κρατούσε σφιχτά το τιμόνι.

Στην προσπάθεια να τον βγάλουν έξω ο ένας από τους τρεις τον πλησίασε και τον τράβηξε από το ανοιχτό παράθυρο, αλλά ο αυτόχειρας αντιστάθηκε και του φώναξε «Φύγετε να σωθείτε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πριν πέσει στη θάλασσα, φρόντισε να ανοίξει και τα τέσσερα παράθυρα του αυτοκινήτου για να μπουν τα νερά στο αυτοκίνητο όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Τελικά, με την βοήθεια δύτη, ανασύρθηκε λίγες ώρες αργότερα χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Λευκίμμης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, 58χρονος άνδρας δεν είχε συγγενείς. Αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και δεχόταν πιέσεις για την αποπληρωμή τους.

Πηγή: cnews.ch

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα