Θα μεγαλώσει τα παιδιά της στη φυλακή η 26χρονη φόνισσα

Στις φυλακές του Ελαιώνα Θηβών οδηγήθηκαν τα παιδιά της 26χρονης φόνισσας του Κορωπίου, τα οποία θα μεγαλώσουν στο ειδικό τμήμα των γυναικείων φυλακών.

Η νεαρή γυναίκα είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη, όταν δολοφόνησε με πέντε μαχαιριές την 35χρονη εν διαστάσει σύζυγο του 41χρονου συντρόφου της και μητέρα δύο παιδιών.

Αμέσως μετά την προφυλάκισή της είχε αιτηθεί από τον ανακριτή τη μεταφορά των δικών της παιδιών, ηλικίας 14 μηνών και δύο ετών, που είχε αποκτήσει με τον 41χρονο.

«Μετά την προφυλάκισή της στις Φυλακές Ελαιώνα Θηβών και επειδή στερείτο το δικαίωμα να δει τα παιδιά, τα οποία έβλεπε μία φορά την εβδομάδα στο επισκεπτήριο, όλοι οι συγγενείς αποφάσισαν ότι πρέπει να της δοθεί η ευκαιρία και η χαρά να μεγαλώσει τα παιδιά της. Υπάρχει ειδικό τμήμα εντός των φυλακών, με κοινωνικούς λειτουργούς. Τα παιδιά μεγάλωναν με τα αδέλφια της Νικολέτας και, στην περίπτωση που στη συνέχεια μεταχθεί στις Φυλακές Κορυδαλλού, θα επιστρέψουν σε αυτά, που τα μεγαλώνουν με αγάπη και φροντίδα» δήλωσε στην «Espresso» ο δικηγόρος της Βασίλης Ταουξής.

Δυσάρεστη εξέλιξη χαρακτηρίζει τη μεταφορά των δύο παιδιών στη φυλακή η πλευρά του 41χρονου, ο οποίος προφυλακίστηκε για την επίθεση στον πατέρα της συντρόφου του

. «Ενημέρωσα τον πελάτη μου και δεν το πίστευε ότι έγινε δεκτό τέτοιο αίτημα. Εχει κάνει αίτηση αποφυλάκισης και αναμένουμε την εισαγγελική πρόταση εδώ και δύο μήνες. Αν αποφυλακιστεί, θα ακολουθήσει κάθε νόμιμο μέσο. Θα επιδιώξει να αναγνωρίσει τα παιδιά και να τα πάρει μαζί του, γιατί δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να μεγαλώσουν στη φυλακή» αναφέρει στην «Espresso» ο συνήγορός του Σταύρος Γεωργίου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα