Κώστας Πλεύρης: Μιλάει για την υγεία του γιού του και συγκινεί

Η κατάσταση της υγείας του Θάνου Πλεύρη, απασχολεί τα Μέσα τις τελευταίες πέντε μέρες, όπου και νοσηλεύεται. Ο ίδιος βρίσκεται διασωληνομένος στην εντατική μονάδα. Τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν τον κύριο Πλεύρη να βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση με τους γιατρούς να έχουν μια συγκρατημένη αισιοδοξία για την υγεία του.

Μάλιστα, χθες, Παρασκευή το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Iατρικού Κέντρου Αθηνών, παρουσιάζει βελτίωση της κλινικής του εικόνας, με προοδευτική διακοπή της μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής. Η κατάσταση του παραμένει σοβαρή, ενώ συνεχίζει να υποστηρίζεται με όλη την ενδεδειγμένη ιατροφαρμακευτική αγωγή».

Τι πρέπει να προσέχουμε σε τζάκια και σόμπες



Ο πατέρας του Κώστας Πλεύρης, μίλησε στην εφημερίδα «Secret» και αναφέρθηκε στην κατάσταση υγείας του γιου του: «Είμαστε όλοι αισιόδοξοι για τον Θάνο. Είναι μαχητής και θα νικήσει», ενώ συνέχισε τονίζοντας: «Δυστυχώς είναι ακόμα διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ελπίζουμε σύντομα να έχουμε νεότερα».
thanos plevris

peoplegreece

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα