Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο Νίκος Σαγιάκος

Σε ηλικία 64 ετών έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο ο γνωστός επιχειρηματίας Νίκος Σαγιάκος, που δραστηριοποιούνταν στο εμπόριο υποδημάτων και δερμάτινων ειδών με αλυσίδα καταστημάτων.

Ο Νίκος Σαγιάκος γεννήθηκε το έτος 1952 στο χωριό Καλός του Πύργου Διρού, στη Μάνη Λακωνίας, και έζησε εκεί έως τα πρώτα χρόνια της εφηβείας του. Ομως άφησε αρκετά νωρίς το χωριό για να πάει στην Αθήνα, όπου άρχισε την επαγγελματική του δραστηριότητα, με τη δημιουργία ένδεκα καταστημάτων λιανικής πώλησης σε έξι διαφορετικά σημεία στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, μεταξύ αυτών και στο Περιστέρι, πέντε από τα οποία είναι ιδιόκτητα.

Ο γνωστός επιχειρηματίας ήταν παντρεμένος με την Κατίνα Δημοπούλου, με την οποία απέκτησε δύο κόρες, την Ουρανία και την Ελένη. Η πρώτη είναι δημοτική σύμβουλος Περιστερίου και δικηγόρος Αθηνών, ενώ η δεύτερη απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, με σπουδές και στο εξωτερικό.

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον Νίκο Σαγιάκο σήμερα στις 13.30. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην πλατεία του Δημαρχείου Περιστερίου, και η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Περιστερίου. Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να γίνει προσφορά στη μνήμη του, στον σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα», στην ενορία του χωριού Καλός Αρεόπολης Λακωνίας και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα