Χτύπησαν 73χρονη στη Φθιώτιδα για να ληστέψουν το μαγαζί της

Οι αδίστακτοι ληστές μπούκαραν στο μαγαζί λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα...

Η ληστεία έγινε σε καφέ-ζαχαροπλαστείο, στον κεντρικό δρόμο της παραλίας, στις Ράχες. Οι δυο δράστες, σύμφωνα με το LamiaReport είναι νεαροί τσιγγάνοι από τη Βουλγαρία που μπήκαν στο μαγαζί και είπαν στην ηλικιωμένη γυναίκα ότι θέλουν να πάρουν ένα ποτό.

Μόλις εκείνη προχώρησε προς το σημείο που έχει την κάβα, ο ένας έβγαλε μαχαίρι και άρχισε να φωνάζει "τα λεφτά, τα λεφτά". Ο δεύτερος άρχισε να γρονθοκοπεί την 73χρονη ιδιοκτήτρια στο πρόσωπο και στα πλευρά. Στη συνέχεια άρπαξαν όσα χρήματα είχε η ταμειακή και έφυγαν τρέχοντας.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο ένας φορούσε μαύρο μπουφάν και ο άλλος καφέ. Η ειρωνεία είναι, ότι ερχόμενος ο γιος της ηλικιωμένης προς το μαγαζί, τους συνάντησε στο δρόμο αλλά δεν γνώριζε τι είχαν κάνει λίγα λεπτά πριν στην μητέρα του.

"Έχουμε ξεφύγει εντελώς. Παραλίγο να σκοτώσουν τη γυναίκα για 70-80 ευρώ που είχε μέσα η ταμειακή. Τόσο κοστίζει η ανθρώπινη ζωή πλέον..." είπε στο LamiaReport επαγγελματίας της περιοχής. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δυο αδίστακτων ληστών.

 

lamiareport

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα