Πυροβολισμοί στο Πεδίο του Άρεως. Τραυματίας αστυνομικός

Αναστάτωση στο Πεδίο του Άρεως μετά από πυροβολισμούς. Όλα ξεκίνησαν όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, μία ομάδα Γεωργιανών συνεπλάκη με μία ομάδα Αφγανών,

Ξαφνικά, ένας Γεωργιανός τράβηξε ένα πιστόλι και πυροβόλησε στο πόδι έναν Αφγανό, τραυματίζοντάς τον, με αποτέλεσμα ο σκύλος του Αφγανού να ορμήσει στον δράστη και εκείνος να τον πυροβολίσε.

Αμέσως μετά όλοι τράπηκαν σε φυγή εκτός από τον τραυματία τον οποίο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε στο Νοσοκομείο Ελπίς. Μετά από αναζητήσεις, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ομάδας “Ζ” εντόπισαν τον Γεωργιανό επί της οδού Πατησίων στο ύψος του ΟΤΕ, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε το πιστόλι που χρησιμοποίησε.

Από την συμπλοκή νεκρός είναι ο σκύλος , ένας Αφγανός τραυματίας στο πόδι και ένας Αστυνομικός της Ομάδας "Ζ" στο κεφάλι.

Ο αστυνομικός τραυματίστηκε όταν, άντρες της Ομάδας “Ζ” εντόπισαν έναν από τους Αφγανούς εμπλεκομένους στο περιστατικό και τον ακινητοποίησαν επίσης για να τον συλλάβουν, όμως τους είδαν ομάδες αντιεξουσιαστών από την ΑΣΟΕ, οι οποίοι όρμησαν έξω και επιτέθηκαν σε έναν από τους αστυνομικούς της “Ζ”, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν ελαφρά στο κεφάλι.

Ο Αφγανός διέφυγε κατά τη διάρκεια της έντασης, ενώ ο αστυνομικός χρειάστηκε να μεταφερθεί στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα