Σκιάθος: Μυστήριο με τον θάνατο της 39χρονης σεφ μητέρας δύο παιδιών

Αναβολή πήρε, σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση θανάτου της 39χρονης σεφ από το Δίστομο, Σόνιας Αρμακόλα, η οποία ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου!

Πρόκειται για την άτυχη μητέρα δυο ανήλικων παιδιών η οποία έχασε τη μάχη με τον θάνατο, πριν από περίπου ένα χρόνο, μετά από νοσηλεία 8 ημερών, στην Μονάδα Εντατική Θεραπείας του νοσοκομείου Βόλου.

Κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια, είναι ο οδηγός της μηχανής, από την οποία έπεσε η Σόνια τα ξημερώματα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2015.

Οι γονείς της 39χρονης κατέθεσαν μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς από την πρώτη στιγμή υποστηρίζουν πως η νεαρή δεν πέθανε λόγω ενός τροχαίου. Όπως λένε, ο δικός τους άνθρωπος πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό.

Οι ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, αναφέρουν ότι πρόκειται να κληθούν νέοι μάρτυρες για την υπόθεση, ενώ κάποιοι από τους μάρτυρες φέρονται να θέλουν να δώσουν νέα στοιχεία.

Να σημειωθεί ότι τα δυο παιδάκια της προσπαθούν να δεχτούν την απώλεια της μητέρας τους και πλέον μεγαλώνουν με τον μπαμπά τους, με τον οποίο η Σόνια φέρεται να ήταν σε διάσταση!

Το μοιραίο βράδυ στην παραλία

Όλα συνέβησαν στις 10 Σεπτεμβρίου του 2015. Η Σόνια Αρμακόλα αφού τέλειωσε από τη δουλειά της, σε κατάστημα του νησιού πήγε μαζί με την παρέα της, άλλα τρία άτομα, (μία γυναίκα και δύο άνδρες) να διασκεδάσει σε ένα μπαράκι. Στις πέντε τα ξημερώματα η παρέα αφού έφυγε από το μπαράκι, αποφάσισε να πάει για βραδινό μπάνιο και ξεκίνησαν με δύο μηχανάκια για παραλία του νησιού.

Αρχικά οι υπόλοιποι τρεις που ήταν μαζί με τη Σόνια εκείνο το βράδυ, υποστήριξαν στις καταθέσεις τους, ότι εκείνη έπεσε σε λακκούβα με το μηχανάκι που οδηγούσε και  χτύπησε στο αριστερό χέρι και πόδι.

Λίγη ώρα αργότερα, εκείνη ξανανέβηκε στο μηχανάκι και συνέχισαν όλοι μαζί για την παραλία όπου μετά από λίγη ώρα η 39χρονη έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε από τη φίλη της, στο κέντρο Υγείας Σκιάθου.

Ο διευθυντής του κέντρου Υγείας ωστόσο που ήταν ο πρώτος γιατρός που την εξέτασε στη δική του κατάθεση υποστηρίζει ότι όταν η άτυχη γυναίκα έφθασε, διαπιστώθηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και είχε έντονη υπνηλία.

Όταν την ξυπνούσαν οι γιατροί μιλούσε κανονικά, ενώ οι νευρολογικές εξετάσεις που της έγιναν ήταν απόλυτα φυσιολογικές. Σύμφωνα με το γιατρό που υποστηρίζει ότι εξέτασε το κεφάλι της, χιλιοστό- χιλιοστό δεν υπήρχε τίποτα, ούτε γρατζουνιά, ούτε αμυχή, ούτε κοκκινίλα, ούτε καν σκόνη από πτώση που υποτίθεται είχε προηγηθεί από το μηχανάκι.

«Αρκετές ώρες μετά τη διακομιδή της στο Νοσοκομείο Βόλου, πληροφορήθηκα ότι η 39χρονη είχε αιμάτωμα στο κεφάλι» φέρεται να υποστηρίζει ο γιατρός στην κατάθεσή του, και συμπληρώνει: «Μάλιστα κυκλοφόρησαν φήμες στο νησί ότι είχε χτυπηθεί με αμβλύ αντικείμενο σε προγενέστερο χρόνο όμως».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα