Συγκλονίζει η μαρτυρία νεαρής κοπέλας για τον εφιάλτη στα χέρια του βιαστή της

Τον εφιάλτη που βίωσε στα χέρια του βιαστή της στην καρδιά των Εξαρχείων περιέγραψε, λεπτό προς λεπτό, μια 21χρονη Ιταλίδα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας. «Σας παρακαλώ, δεν θέλω να τον κοιτάξω» είπε με λυγμούς η νεαρή για τον 29χρονο Παλαιστίνιο, που είχε σκορπίσει τον τρόμο στα Εξάρχεια έως το φθινόπωρο του 2015, όταν συνελήφθη, κατηγορούμενος ότι παρέσυρε γυναίκες σε διαμέρισμα-κολαστήριο στην οδό Ιπποκράτους!

Ο «δράκος» των Εξαρχείων φέρεται ότι είχε αποπειραθεί να βιάσει κι ένα κορίτσι από τη Δανία, ενώ μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και τις φωτογραφίες του έγινε καταγγελία και από νεαρή Νορβηγίδα!

Ο 29χρονος, που κάθεται πλέον στο εδώλιο, άκουσε για περισσότερες από δύο ώρες την Ιταλίδα να περιγράφει όσα έγιναν τη νύχτα της 5ης Σεπτεμβρίου του 2015.

«Δεν είχα ποτέ ξανά επαφή με άνδρα. Ηταν η πρώτη μου φορά. Δεν είχα ποτέ σχέση» είπε η 21χρονη με λυγμούς και δεν γύρισε ούτε μια φορά το κεφάλι προς τον κατηγορούμενο. Οπως περιέγραψε, είχε συναντήσει δυο τρεις φορές τον κατηγορούμενο μέσω κοινών φίλων, αφού «δουλεύαμε όλοι μαζί σε μεγάλη εταιρία με περίπου χίλια άτομα».

Το επίμαχο βράδυ η νεαρή βρισκόταν με φίλους στα Εξάρχεια και εκείνος της έστελνε μηνύματα λέγοντας: «Δεν είμαι καλά, θέλω σε κάποιον να μιλήσω. Είμαι λυπημένος».

Τελικά, η Ιταλίδα τού έστειλε αργά το βράδυ μήνυμα ότι βρίσκεται κοντά στο σπίτι του και, αν θέλει, να τη βρει έξω για να της μιλήσει.

Ο 29χρονος έφτασε καθυστερημένος και με πρόφαση ότι είναι επικίνδυνα στα Εξάρχεια της πρότεινε να πάνε στο σπίτι του να μιλήσουν: «Εγώ επέμεινα να τα πούμε έξω και να γυρίσω σπίτι μου. Εκείνος μου πρότεινε να με πάει με το μηχανάκι, αλλά μου είπε ότι έπρεπε να περάσουμε από το σπίτι του να πάρει το κράνος του. Οταν φτάσαμε από κάτω, μου είπε να ανέβουμε, γιατί εκτός από το κράνος θα έπρεπε να περιμένουμε να ανοίξουν και τα βενζινάδικα, γιατί δεν είχε βενζίνη. Ανέβηκα, δεν είχα λόγο να μην το κάνω. Μου ήταν συμπαθής. Δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα ακολουθούσε».

Στη συνέχεια η κοπέλα περιέγραψε λεπτομερώς τις στιγμές τρόμου που βίωσε στο διαμέρισμα. «Οταν φτάσαμε στο σπίτι, άρχισα να τον ρωτάω τι του συμβαίνει. Εκείνος έλεγε “άσε με λίγο να ηρεμήσω”. Είδα ότι κλείδωσε την πόρτα. Μετά μου άσκησε σωματική βία. Με κρατούσε σφιχτά. Ημουν κουρασμένη και άυπνη. Προσπαθούσα να απεγκλωβιστώ, αλλά δεν τα κατάφερνα. Μου είπε να βγάλω τα ρούχα μου, αλλιώς θα μου τα σκίσει. Εκεί με απείλησε ότι αν δεν το έκανα, θα με χτυπούσε. Με ανάγκασε να τα βγάλω και του φώναζα “μην το κάνεις, γιατί είναι η πρώτη μου φορά”. Κατά τη διάρκεια της πράξης αυτός μου έλεγε “πες μου ότι μ' αγαπάς”. Προσπαθούσα να απεγκλωβιστώ. Σίγουρα κατάλαβε ότι δεν θέλω! Με απειλούσε! Πάλευα να ξεφύγω. “Σταμάτα, δεν θέλω, άσε με ελεύθερη” φώναζα» είπε και ξέσπασε σε κλάματα.

Λίγα λεπτά αργότερα συνέχισε την περιγραφή της: «Υστερα απ' όλα μού ζήτησε να πάω στο μπάνιο να πλυθώ. Καθάρισα το αίμα, δεν έκανα κανονικά μπάνιο. Του ζήτησα να μου επιτρέψει να φύγω και να με συνοδεύσει μέχρι το Σύνταγμα, γιατί δεν ήθελα να καταλάβει ότι είχα πρόθεση να τον καταγγείλω».

Η 21χρονη, που είχε βρεθεί στην Ελλάδα με ολιγόμηνη σύμβαση εργασίας, ήταν εκείνη που τον κατήγγειλε. Στην επόμενη συνεδρίαση θα καταθέσουν οι υπόλοιπες νεαρές.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα