Θρίλερ με πτώμα γυναίκας τυλιγμένο σε κουβέρτα

Στήλη άλατος έμεινε η ιδιοκτήτρια ενός οικοπέδου στους Αγίους Αναργύρους, όταν πήγε να το καθαρίσει από τα αγριόχορτα χθες το μεσημέρι και βρέθηκε μπροστά στο πτώμα μιας γυναίκας σε πλήρη αποσύνθεση!

Το μακάβριο εύρημα ήταν πετάμενο πίσω από συστάδα με αγριόχορτα και γι' αυτό δεν ήταν δυνατόν να εντοπιστεί νωρίτερα. Οταν η ιδιοκτήτρια του οικοπέδου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ναυπάκτου και Αγίου Νικολάου, πήγε για να το καθαρίσει, ανακάλυψε τη σορό τυλιγμένη σε μια κουβέρτα και ειδοποίησε αναστατωμένη την Αστυνομία.

Αμέσως έφθασε στο σημείο κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το πτώμα βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης. Το ότι ανήκε σε γυναίκα διαπιστώθηκε από μια ρόμπα που βρέθηκε πάνω στη σορό.

Ο ιατροδικαστής που έκανε την αυτοψία δεν μπόρεσε να προσδιορίσει τον χρόνο θανάτου, καθώς ουσιαστικά είχε μείνει μόνο ο σκελετός. Ετσι, συμπέρανε ότι το πτώμα της άγνωστης γυναίκας μπορεί να βρισκόταν εκεί από τρεις μήνες ως και μερικά χρόνια!

Οι αστυνομικοί έχουν ανοίξει τους φακέλους των τελευταίων ετών με τις υποθέσεις εξαφάνισης γυναικών και, πιθανότατα, θα καλέσουν τους συγγενείς τους, μήπως και αναγνωρίσουν κάτι από τα ρούχα που βρέθηκαν στη σορό της άγνωστης γυναίκας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα