Αρπαγή, ληστεία και βιασμός σε βάρος ανήλικου στην Αθήνα

Ένας 27χρος υπήκοος Αφγανιστάν και ενας 28χρονος υπήκοος Πακιστάν συνελήφθησαν στο κέντρο της Αθήνας στις 21 του μηνός για αρπαγή, ληστεία και βιασμό σε βάρος ανήλικου Πακιστανού.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Άμεση Δράση δέχτηκε τηλεφώνημα ότι άγνωστοι κρατούν τον ανήλικο σε διαμέρισμα της οδού Κεφαλληνίας. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν εκεί, βρήκαν τον ανήλικο σε άσχημη κατάσταση καθώς έφερε κακώσεις σε όλο του το σώμα, ενώ συνέλαβαν τον 28χρονο ο οποίος εκτελούσε χρέη..φύλακα.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το μεσημέρι της προηγούμενης μέρας οι δύο αλλοδαποί είχαν επιτεθεί στον ανήλικο, του αφαίρεσαν χρήματα και εν συνεχεία τον μετέφερε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα. Μάλιστα επικοινώνησαν με την οικογένειά του και ζήτησαν 3.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο. Ο ανήλικος έφερε τραύματα σε όλο του το σώμα από αιχμηρά αντικείμενα (ξύλα) ενώ είχε πέσει και θύμα βιασμού από τον Αφγανό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ανήλικος εμφανίζεται με διάφορα ονόματα τα και ηλικίες, είναι σεσημασμένος για κλοπές, και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Αντιστοίχως και ο 27χρονος ήταν γνωστός στις αρχές καθώς είχε καταδικαστεί για σωματικές βλάβες και υποθέσεις ναρκωτικών.

Οι δύο κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του ανακριτή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα