Βρέθηκε η 27χρονη φοιτήτρια. Μίλησαν το laptop και το κινητό για την εξαφάνιση της

Βρέθηκε στο Λουτράκι και είναι καλά στην υγεία της, η 27χρονη φοιτήτρια, που αναζητούσε τις τελευταίες ημέρες η αστυνομία. Η 27χρονη δηλώθηκε από τους γονείς της ότι εξαφανίστηκε από τις 27 Αυγούστου καθώς είχαν χάσει κάθε επαφή με την κόρη τους.

Η δήλωση της εξαφάνισης έγινε στις 3 Σεπτεμβρίου σε αστυνομικό τμήμα, υπήρξε κινητοποίηση και από την  Υπηρεσία Ενημέρωσης, Εντοπισμού & Επανασύνδεσης Εξαφανισθέντων, "Omnibus Alert", και βρέθηκε σήμερα σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι.

Η 27χρονη κοπέλα, είχε δώσει το πραγματικό της όνομα στο ξενοδοχείο, όμως δεν είχε κινήσει τις υποψίες των υπαλλήλων του ξενοδοχείου όπου έμενε τις δύο τελευταίες ημέρες. Η 27χρονη αναγνωρίστηκε  από υπάλληλο ενός μπαρ όπου πήγαινε για ποτό και είναι καλά στην υγεία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 27χρονη είπε στην αστυνομία ότι βρισκόταν στο Λουτράκι για διακοπές. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες βρέθηκαν πάνω της 28.000 δολάρια και πρέπει να δώσει εξηγήσεις για την προέλευσή τους.

Ήταν 27 Αυγούστου όταν η φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ Μαρία Νέστορα, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη. Η μητέρα της ήταν εκείνη που την είδε για τελευταία φορά. Η 27χρονη είχει αποκαλύψει στη μητέρα της, λίγο πριν την εξαφάνισή της, ότι την παρακολουθούσαν χάκερ στο διαδίκτυο και γι'αυτό η συμπερφορά της ήταν περίεργη. Η τελευταία φορά που την είδε ήταν όταν την επισκέφτηκε στην Αθήνα επειδή ανησύχησε από αυτά που της έλεγε στο τηλέφωνο. Η μητέρα της Μαρίας έμεινε κοντά της για να την στηρίξει σε αυτή την άσχημη ψυχολογική κατάσταση που περνούσε.

Μια μέρα η μητέρα της 27χρονης πήγε στο super market και όταν επέστρεψε στο σπίτι η κόρη της έλειπε. Το βράδυ προβληματίστηκε με την απουσία της και την κάλεσε στο κινητό της και εκείνη τη καθησύχασε. Ωστόσο τα ίχνη τςη έχουν χαθεί και το κινητό της τηλέφωνο παραμένει κλειστό.

Στα δεδομένα που είναι καταχωρισμένα στον υπολογιστή της 27χρονης φοιτήτριας της ΑΣΟΕΕ Μαρίας Νέστορα, αλλά και στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στηρίζουν οι γονείς της τις ελπίδες τους για να μάθουν που βρίσκεται και τι της έχει συμβεί. Παράλληλα, οι αστυνομικοί αναζητούν τον μυστηριώδη άνδρα με τον οποίο φαίνεται ότι είχε σχέση η νεαρή εστεμμένη, η οποία αγνοείται από τις 27 Αυγούστου.

Χθες, ο πατέρας της, Νίκος Νέστορας ενημερώθηκε ότι το laptop της κόρης του «μίλησε»! Σύμφωνα, με όσα αποκάλυψε ο ίδιος, τεχνικοί του επιβεβαίωσαν ότι η κοπέλα πράγματι είχε δεχτεί απειλητικά μηνύματα μέσω ίντερνετ. «Με τη βοήθεια της Αστυνομίας, είχα στείλει το laptop σε ειδικούς στην Ολλανδία, οι οποίοι αποκρυπτογράφησαν τα στοιχεία του υπολογιστή. Διαπίστωσαν ότι η κόρη μου δεχόταν απειλητικά μηνύματα» τόνισε.

Το τελευταίο τηλεφώνημα

Νέα για την τύχη της όμορφης φοιτήτριας ήρθαν και από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας. Έγκυρες πηγές ανέφεραν στην Espresso ότι το τελευταίο τηλεφώνημα που έγινε από τη μητέρα προς την κόρη της, λίγες ώρες πριν από το βράδυ της 27ης Αυγούστου, έδειξε ότι η Μαρία βρισκόταν στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. «Μαμά είμαι καλά εδώ που είμαι, μη στενοχωριέστε, καληνύχτα» ήταν τα τελευταία λόγια της κοπέλας.

Έπειτα, το στίγμα του τηλεφώνου έδειξε ότι βρέθηκε στο Περιστέρι, αλλά μετά επέστρεψε πάλι στο Παλαιό Φάληρο και το κινητό απενεργοποιήθηκε. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ προσπαθούν να εξακριβώσουν τι συνέβη το πρωινό της 27ης Αυγούστου και συγκεκριμένα το δίωρο μεταξύ 11.00 και 13.00 όταν έφυγε η μητέρα της Μαρίας από το διαμέρισμά της στη Νέα Σμύρνη για να ψωνίσει. Οι Αρχές εξετάζουν με προσοχή μαρτυρίες γειτόνων, σύμφωνα με τους οποίους η Μαρία είχε σχέσεις με έναν άνδρα, ο οποίος την ακολουθούσε έως το διαμέρισμά της ακόμα και λίγα 24ωρα προτού εξαφανιστεί.



ΠΗΓΗ: Espresso

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα