Οι διακοπές στην Κρήτη έγιναν εφιάλτης για τον 20χρονο Adrien

Μετά από ένα ατύχημα με μοτοσικλέτα στις αρχές του Αυγούστου, ο Adrien Busch "γιόρτασε" τα 20α του γενέθλια σε νοσοκομείο της Κρήτης καθώς ο επαναπατρισμός του στην πόλη του στη Γαλλία, δεν καλύφθηκε αρχικά απο την ασφάλεια του και η οικογένειά του αναγκάστηκε να ζητήσει βοήθεια.

Ήταν οι πρώτες διακοπές για τον Adrian Busch και αποφάσισε με έναν φίλο του να τις περάσουν στην Κρήτη. Αλλά το ταξίδι έγινε εφιάλτης καθώς στις 6 Αυγούστου γύρω στις 5 το πρωί ο Adrien είχε ένα ατύχημα με το σκούτερ του. Βγήκε από το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης όπου και είχε πιει μερικά ποτά, ανέβηκε στο μηχανάκι του ωστόσο δεν φόρεσε το κράνος του.

Η διάγνωση των γιατρών ανέφέρε: κάταγμα κρανίου, εγκεφαλική αιμορραγία, εγκεφαλική βλάβη. Ο νεαρός άνδρας έπεσε σε κώμα και υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και βγήκε από την Εναντική τέλη Αυγούστου.

"Σήμερα, οι γιατροί λένε ότι δεν μπορούν πλέον τίποτα γι 'αυτόν, δεν έχουν τους ιατρικούς πόρους για να τον σώσουν. Ο εγκέφαλος του βρίσκεται στη διαδικασία της εξαφάνισης. Αρχίζει να παραλύει στα αριστερά. Είναι ακόμα διασωληνωμένος και δεν μπορεί να μιλήσει" λέει η μητέρα του, η Vanessa Nicolle.

"Απο την ασφαλιστική, περιμένουν την έκθεση τοξικολογίας. Είναι απαραίτητα σχεδόν € 40.000 για τα αεροπορικά εισιτήρια, το ασθενοφόρο στο Παρίσι και στη συνέχεια την μεταφορά του με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Στρασβούργου - Hautepierre" έλεγε τότε η μητέρα του.

Τελικά κι αφού πέρασε ένας μήνα νοσηλείας το ΠΑΓΝΗ, ο 20χρονος επαναπατρίστηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου αφού μετά από πολλές προσπάθειες συγκεντρώθηκε το απαραίτητο χρηματικό ποσό για να επανατριστεί στη Γαλλία προκειμένου εκεί να νοησηλευτεί σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Γιάννη Τασσόπουλο που μίλησε στο ekriti.gr "ο νεαρός επέστρεψε στην πατρίδα του πριν από λίγες ημέρες. Τα έξοδα νοσηλείας του εδώ ήταν 25.000 ευρώ τα οποία ο ΕΟΠΥΥ θα ειοσπράξει από την Ασφαλιστική του εταιρία".

O νεαρός μπορεί να επέστρεψε στην πατρίδα του ωστόσο συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του

ekriti
Οι εφιαλτικές διακοπές του 20χρονου Adrien στην Κρήτη – Επέστρεψε στην πατρίδα του “φυτό”

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα