Λάρισα: Συνελήφθη για βιασμό 14χρονης

Ακόμη μία σύλληψη έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στη Λάρισα για την υπόθεση με τη 14χρονη, η οποία είχε γίνει σκλάβα του sex στο κρεβάτι του νονού της (!), πέφτοντας καθημερινά θύμα βιασμού, αφού εξαναγκαζόταν και να εκδίδεται. Ο τέταρτος κατά σειρά κατηγορούμενος είναι ένας 35χρονος Αλβανός «πελάτης» των μαστροπών, ο οποίος συνελήφθη βάσει εντάλματος που εξέδωσε η Γ' ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Λάρισας με τις κατηγορίες του βιασμού και της αποπλάνησης.

Ο αλλοδαπός πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ λίγο νωρίτερα είχαν κριθεί προφυλακιστέοι οι τρεις πρώτοι συλληφθέντες, μετά τις απολογίες τους για τα βαρύτατα αδικήματα της μαστροπείας, του βιασμού, της σωματεμπορίας, της παράνομης κατακράτησης και της αρπαγής ανήλικης. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να εντοπίσει άλλους δύο Ελληνες που εμπλέκονται στην υπόθεση και φέρεται ότι βίασαν το άτυχο κορίτσι.

Η 14χρονη έμεινε στον δρόμο τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν το έσκασε από το εκκλησιαστικό ίδρυμα στα Γιαννιτσά Πέλλας όπου φιλοξενούνταν, επειδή είχε αφαιρεθεί με δικαστική απόφαση η επιμέλειά της από τη μητέρα της, που έχει άλλα εννέα παιδιά. Ταξίδεψε έως τη Λάρισα, τόπο καταγωγής της μητέρας της, ώσπου τον Αύγουστο έπεσε στα χέρια του 56χρονου νονού της, συνταξιούχου υπαλλήλου καθαριότητας και πατέρα τεσσάρων παιδιών.

Κολαστήριο

Εκείνος προσφέρθηκε να τη... βοηθήσει και της γνώρισε έναν 55χρονο εποχικό συνάδελφό του, πατέρα επτά παιδιών, ο οποίος τη φιλοξένησε για λίγο στο διαμέρισμά του.

Επειτα νοίκιασε ένα άλλο στον τέταρτο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας, το οποίο μετατράπηκε σε κολαστήριο για τη 14χρονη, αφού ο 55χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο νονός της και ο φίλος του την κρατούσαν φυλακισμένη και τη βίαζαν επί δύο εβδομάδες. Μάλιστα, την εξέδιδαν υποχρεώνοντάς τη να έρχεται σε επαφή με πέντε ή και περισσότερους άνδρες την ημέρα, μεταξύ των οποίων ο Αλβανός που συνελήφθη και οι δύο αναζητούμενοι. Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη πού θα φιλοξενηθεί η μικρή, αλλά το «Χαμόγελο του Παιδιού» έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να την πάρει υπό την προστασία του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα