Φανταστική ιστορία, η απόπειρα απαγωγής των δύο παιδιών στη Γλυφάδα

Ευτυχώς δεν είχε βάση, σύμφωνα με την αστυνομία, η καταγγελία για απόπειρα απαγωγής τους που έκαναν, το μεσημέρι της Κυριακής, δύο αδελφάκια, 9 και 12 ετών.

Συγκεκριμένα, τα παιδιά ισχυρίστηκαν ότι ενώ πήγαιναν σε σπίτι φίλου τους στη Γλυφάδα, για να παίξουν, τα πλησίασε μια ηλικιωμένη γυναίκα που κατέβηκε από φορτηγάκι και προσπάθησε να αρπάξει το ένα από αυτά.

Οι δύο ανήλικοι, μάλιστα, πρόσθεσαν ότι έβαλαν τότε τις φωνές και η γυναίκα εγκατέλειψε την προσπάθειά της και διέφυγε με το βαν.

Τα παιδιά εξετάστηκαν από ειδικό παιδοψυχολόγο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενώ παράλληλα οι αστυνομικοί, έπειτα από έρευνες που έκαναν, αποφάνθηκαν ότι η απόπειρα απαγωγής ήταν μια φανταστική ιστορία που έπλασαν τα δύο αδελφάκια.

Οι μικροί υποστήριξαν ότι τα είπαν για να δικαιολογήσουν τη φυγή τους, να «εκδικηθούν» τους γονείς τους και να κερδίσουν την προσοχή τους.

Σύμφωνα με το thetoc.gr, από την πρώτη στιγμή οι αρμόδιοι αστυνομικοί είχαν πολλές επιφυλάξεις για την καταγγελία του 13χρονου αγοριού πως το μεσημέρι της Κυριακής μία ηλικιωμένη γυναίκα επιχείρησε να αρπάξει τον ίδιο και την 9χρονη αδερφή του, την ώρα που βρίσκονταν στη Λ. Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα.

Ο ανήλικος είπε ότι στο διάστημα που η μητέρα των φίλων τους, που ήταν μαζί τους έλειψε για λίγο, μία «γιαγιά», όπως είπε, προσπάθησε να αρπάξει τον ίδιο και την αδερφή του.

Υποστήριξε ότι λίγα μέτρα δίπλα ήταν ένα λευκό βαν με φιμέ τζάμια, στο οποίο θα τους έβαζε μέσα. Η Άμεση Δράση έλαβε κλήση για το περιστατικό στις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής και παρά τις έντονες αναζητήσεις δεν εντόπισαν ύποπτο αυτοκίνητο ή ηλικιωμένη γυναίκα.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να περιγράψει σε εξειδικευμένους αστυνομικούς την περιπέτειά τους για περαιτέρω αξιολόγησή της, όπου και αποκαλύφθηκε το ψέμα του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα