Αγρίνιο: 41χρονος εργάτης σκοτώθηκε πέφτοντας από κολώνα της ΔΕΗ

Με τραγικό τρόπο σκοτώθηκε το πρωί ένας 41χρονος στην Αβόρανη Αγρινίου, καθώς έπεσε από κολώνα της ΔΕΗ, στην διαδικασία εκτέλεσης εργασιών που του είχαν ανατεθεί.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στις 8.30 σήμερα το πρωί σε λιοστάσι σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το χωριό, ενώπιον και άλλων σοκαρισμένων εργαζόμενων στο συνεργείο που ανέλαβε τις εργασίες συντήρησης στην κολώνα.

Ο 41χρονος μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ήδη έχει ξεκινήσει προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου που ερευνά για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος, λαμβάνονται καταθέσεις ενώ θα παραγγελθεί και νεκροψία- νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας.

Συλλυπητήρια ΔΕΔΔΗΕ

Λίγο μετά το συμβάν, με ανακοίνωσή του, ο ΔΕΔΔΗΕ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για το συμβάν.

Ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για το τραγικό ατύχημα που συνέβη σήμερα, Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016 και ώρα περίπου 8.30 το πρωί, στην περιοχή της Αβόρανης στο Αγρίνιου και που κόστισε τη ζωή σε εργαζόμενο εργολαβικού συνεργείου που εκτελούσε εργασίες στο Δίκτυο της περιοχής.

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΔΕΔΔΗΕ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή τους προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

 

newpost

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα