Απολογείται η 26χρονη για το έγκλημα στο Κορωπί. Τι επικαλείται

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα προκειμένου να απολογηθεί η 26χρονη που ομολόγησε ότι σκότωσε την πρώην σύζυγο του συντρόφου της, το βράδυ της Τετάρτης, στο Κορωπί.

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η 26χρονη εμφανίστηκε μετανιωμένη, ισχυρίστηκε πως θόλωσε και ζήτησε συγνώμη από όλους.

Κατά τον δικηγόρο της, η 26χρονη δεν θυμάται πλήρως τη σκηνή του δράματος και υποστηρίζει ότι φταίει η κακιά στιγμή. Η κατηγορούμενη δηλώνει  συντετριμμένη και ζητάει συγγνώμη.

Το θύμα είχε δύο παιδιά, όσα και η 26χρονη.

Αιτία του φόνου φέρεται να στάθηκαν οι υποψίες της ότι ο σύντροφός της ήταν σε διαδικασία επαναπροσέγγισης με την πρώην σύζυγό του. Κατά πληροφορίες ο άνδρας δεν είχε πάρει ποτέ διαζύγιο από την πρώην γυναίκα του και έτσι η 26χρονη ήταν πάντα η «παράνομη».

Ο 41χρονος άνδρας τον οποίο διεκδικούσαν και οι δυο γυναίκες μετά τη δολοφονία της πρώην συζύγου του εισέβαλε το απόγευμα της Πέμπτης στο πατρικό σπίτι της 26χρονης με καραμπίνα και πυροβόλησε τον πατέρα της και τη σύντροφο του πατέρα.

Η 26χρονη φερόμενη ως δράστης της δολοφονίας της 35χρονης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που της άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία.

Τι δήλωσε η 26χρονη για το έγκλημα: Είχα θολώσει, δεν ήξερα τι έκανα

«Είχα θολώσει και δεν ήξερα τι έκανα…», δήλωσε η 26χρονη που σκότωσε την πρώην σύζυγο του συντρόφου της στο Κορωπί.

Μιλώντας στο protothema.gr από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, η 26χρονη περιγράφει τι προηγήθηκε του στυγερού εγκλήματος, που έχει οδηγήσει σε μια αδιανόητη τραγωδία, με μία 35χρονη γυναίκα νεκρή και μεγαλύτερα θύματα τα τέσσερα ανήλικα παιδιά.

«Πέρασα από το συνεργείο του άντρα μου. δεν τον βρήκα εκεί και πήγα στο σπίτι της. Λογομαχήσαμε άσχημα. Δεν ξέρω αν ο άντρας μου είχε επιστρέψει σ’ αυτή. Μου είπε όμως, πάρα πολλά λόγια, για τα παιδιά μου και τους γονείς μου και θόλωσα. Δεν ήξερα τι έκανα.

Ζητώ συγγνώμη απ΄ την οικογένειά μου που τους έφερα σε δύσκολη θέση, απ’ τα παιδιά μου και από τα άλλα παιδιά, γιατί αυτά έχουν μεγάλο πρόβλημα. Εκείνη την ώρα δεν κατάλαβα τι έκανα. Αυτή τη στιγμή το ζω σαν όνειρο».

Το απόγευμα της Πέμπτης η υπόθεση πήρε διαστάσεις οικογενειακής τραγωδίας

Ο 41χρονος, σύντροφος του θύματος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο οποίος βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, πυροβόλησε τον πατέρα της 26χρονης και την σύντροφό του, μέσα στο σπίτι τους. Και οι δύο νοσηλεύονται ελαφρά τραυματισμένα στο νοσοκομείο.

Ο 41χρονος στην συνέχεια εξαφανίστηκε και μετά από λίγες ώρες συνελήφθη από την αστυνομία σε δρόμο στα Καλύβια, ενώ νωρίτερα μέσω επικοινωνίας με μέσα ενημέρωσης απειλούσε να σκοτώσει κι άλλους, καθώς και να αυτοκτονήσει με την καραμπίνα την οποία είχε στην κατοχή του.

Σε κατάσταση αμόκ ο 41χρονος, μιλώντας σε διάφορα μέσα ενημέρωσης πριν συλληφθεί, είπε ότι θέλει μιλήσει με τα παιδιά του, τα οποία είδαν την μητέρα τους να δολοφονείται από την 26χρονη σύντροφό του. Ο ίδιος, μάλιστα, είπε ότι έχει την καραμπίνα μέσα στο στόμα και ζητούσε επίμονα από τον δημοσιογράφο να κάνει κάτι και να του πει το τηλέφωνο των παιδιών του.

Έγκλημα στο Κορωπί: Η γιαγιά της 26χρονης είχε κάψει ζωντανό τον άντρα της

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα