Αγωνία για τον 7χρονο που τραυματίστηκε στη Ζάκυνθο. Κρίσιμη η κατάσταση του

Το 7 χρονο αγόρι δίνει μάχη ζωής. Το παιδί  χτυπήθηκε από ακυβέρνητο σκάφος το προηγούμενο Σάββατο σε παραλία της Ζακύνθου. Σήμερα  υπεβλήθη σε κρανιεκτομή από από τους νευροχειρουργούς του ΠΓΝΠ , μια ειδική επέμβαση που γίνεται στο κρανίο, με σκοπό να ελεγχθεί η υψηλή ενδοκρανιακή πίεση.

Ο μικρός δίνει μάχη για τη ζωή του για τρίτο 24ωρο στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας του ΠΓΝΠ, με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη, αλλά χωρίς να χειροτερεύει περαιτέρω.

Το παιδί βαριά τραυματισμένο στο κεφάλι διακομίστηκε στο νοσοκομείο του νησιού οπου και κρίθηκε επιβεβλημένη η περίθαλψη του σε μεγαλύτερο νοσοκομείο με νευροχειρουργική κλινική και Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας. Διασωληνώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με το πλοίο της γραμμής στο Πανεπιστημιακό Νοσκομείο Πάτρας. Υποβλήθηκε σε νευροχειρουργική επέμβαση καθώς έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εισήχθη στη Μονάδα.

Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί μιλούσαν για ένα βαρύ, κρίσιμο περιστατικό και η εκτίμηση τους παραμένει η ίδια, και μετά την επέμβαση και τη νοσηλεία στη Μονάδα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα