Γρίφος ο φρικτός θάνατος άνδρα στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης

Γρίφος παραμένει ο φρικτός θάνατος ενός άνδρα στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης, η σορός του οποίου εντοπίστηκε παραμορφωμένη τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Ο άτυχος άνδρας είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια - πιθανόν για να εξαφανίσουν τα ίχνη του - έβαλαν φωτιά στο σώμα του.

Τα στοιχεία και η ηλικία του άνδρα δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί, ενώ σύμφωνα με στοιχεία, φορούσε βερμούδα και φανελάκι.

Το θύμα, φέρει ίχνη από πυροβολισμούς στο κεφάλι, εγκαύματα, αλλά και ίχνη από πολλαπλά χτυπήματα. Σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο που εντοπίστηκε το πτώμα υπάρχουν τα υπολείμματα μιας εστίας φωτιάς.

Πλέον η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι δράστες να προσπάθησαν να κάψουν το θύμα τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι δράστες αφού πυροβόλησαν το θύμα επιχείρησαν στη συνέχεια να το κάψουν, ρίχνοντας εύφλεκτο υγρό στο στήθος και το πρόσωπο.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ακραίο σενάριο οι αδίστακτοι δράστες να έβαλαν φωτιά στον άνδρα πριν τον πυροβολήσουν στο κεφάλι.

Το πτώμα βρήκε στις 05:30 τα ξημερώματα ένας ψαράς, ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές, που έσπευσαν στο σημείο. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, αλλά ακόμη και το ενδεχόμενο του σεξουαλικού εγκλήματος.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα