Υπόθεση Μαυρίκου: Η σοβαρή καταγγελία της μητέρας του. Δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει

Σε κακή κατάσταση ήταν η υγεία του Παναγιώτη Μαυρίκου την ημέρα του μοιραίου δυστυχήματος στην Αττική Οδό, με αποτέλεσμα να έχει μειωμένες αντιδράσεις.

«Δεν θα έπρεπε να οδηγεί, όποιος γιατρός να τον εξέταζε θα του έλεγε να μην οδηγήσει» ανέφεραν χαρακτηριστικά πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ενώ εντός των επόμενων ημερών αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα ρίξουν φως στην κατάσταση του Μαυρίκου την ώρα του δυστυχήματος.

Νέα διάσταση στις έρευνες για τις συνθήκες του αποτρόπαιου θανάτου του Παναγιώτη Μαυρίκου μέσα στην Porsche Cayenne ενώ αυτή εκινείτο στην Αττική οδό, έδωσε και η μητέρα του εκδότη.

Σύμφωνα με την μητέρα του Π. Μαυρίκου, η οποία μίλησε στον Alpha, ο εκδότης έπαιρνε εν αγνοία του φάρμακα, τα οποία και μπορεί να του μείωσαν τα αντανακλαστικά και άρα οι αντιδράσεις του να ήταν περιορισμένες την στιγμή που ξέσπασε η φωτιά.

«Τον φάγανε» επανέλαβε η μητέρα του εκδότη υποστηρίζοντας πως τα φάρμακα δίνονταν εν αγνοία του.

«Το παιδί μου δεν καταλάβαινε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η μητέρα ισχυρίστηκε ότι ο Π. Μαυρίκος μπορεί να υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ οδηγούσε.

Πρόσθεσε ότι τα φάρμακα δεν του τα είχε συνταγογραφήσει ο γιατρός του, ο οποίος σύμφωνα πάντα με την μητέρα του – είχε δώσει μόνο ένα ελαφρύ αντικαταθλιπτικό και «τώρα ωρύεται».

Η μητερα εξιστόρησε ότι μετά τη σύλληψή του και τη μεταφορά του στην ΓΑΔΑ, ο Μαυρικός υπέστη νευρικό κλονισμό, με αποτέλεσμα να πέσει πολύ η πίεση του.

Η μητέρα δεν απέκλεισε ούτε το ενδεχόμενο παράλληλης δολιοφθοράς, λέγοντας «μαζί και τα δυο» και εντοπίζοντας τον χρόνο της δολιοφθοράς «στο ραντεβού που είχε ο γιος της» πριν ακριβώς το θανατηφόρο περιστατικό.

e-typos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα