Καλλιθέα: Ομολογία σοκ για την πρώην σύζυγο του συνταξιούχου ναυτικού

Στις Ελληνικές Αρχές θα δώσει λόγο για το αποτρόπαιο έγκλημα της η πρώην σύζυγος του γνωστού ως «κατεψυγμένου» θύματος της Καλλιθέας.

Το διεθνές ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της Ανέλια Αλεσάντροβα 49 χρόνων, «έλυσε» τα χέρια των Βουλγαρικών Αρχών που αναμένεται να την εκδώσουν στη χώρα μας αφού λυθούν και τα τελευταία διαδικαστικά θέματα.

Το μπερδεμένο κουβάρι της δολοφονίας του ναυτικού Βασίλη Κοκκίνη 63χρόνων που πάγωσε το Πανελλήνιο, άρχισε να ξετυλίγεται με την ομολογία συνεργού της γυναίκας - αράχνης. Η 26χρονη Βουλγάρα- συνεργός που οδηγήθηκε στις ελληνικές φυλακές , ομολόγησε αρχικά με κάθε λεπτομέρεια το σκηνικό της φρίκης που στήθηκε με εντολή της πρώην συζύγου του θύματος και μητέρας του ανήλικου παιδιού του. Στη συνέχεια στην απολογία της στον ανακριτή ανακάλεσε τα όσα είχε πει.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών έφτασαν στα ίχνη της από ένα αποτύπωμα που βρέθηκε στο διαμέρισμα του θανάτου στην οδό Ευαγγελιστρίας στην Καλλιθέα. Εκεί βρισκόταν μέσα σε καταψύκτη για έναν ολόκληρο χρόνο, το πτώμα του άτυχου άνδρα.

Στο αποτρόπαιο αυτό έγκλημα φαίνεται να πήραν μέρος συνολικά πέντε αλλοδαποί που λειτούργησαν υπό την καθοδήγηση της διαβολικής γυναίκας. Χτύπησαν τον ανύποπτο 63χρονο στο κεφάλι, του έδεσαν χέρια και πόδια και του κάλυψαν το κεφάλι με πανί, προκαλώντας του ασφυξία. Στην πορεία ένας Βούλγαρος μέλος της ομάδας, αγόρασε τον καταψύκτη που έγινε ο «τάφος» του. Η δολοφονία διαπράχθηκε σε απόσταση αναπνοής από το ανήλικο παιδί του θύματος.

Πως στήθηκε η παγίδα- θανάτου

Στα τέλη του 2014, η γυναίκα – αράχνη ζήτησε από την 26χρονη ομοεθνή της, που δούλευε σε κακόφημα μπαρ, να τη φέρει σε επαφή με επαγγελματίες κακοποιούς για να βάλει σε εφαρμογή το σατανικό σχέδιο της. Προκειμένου να την πείσει, της είχε πει πως ήθελε να βγάλει από την μέση τον συνταξιούχο ναυτικό γιατί κακοποιούσε σεξουαλικά το γιο τους.

Σύντομα η νεαρή Βουλγάρα της γνώρισε έναν 29χρονο Ρουμάνο που μαζί με κάποιους άλλους θα τη βοηθούσαν να δολοφονήσει τον πρώην σύζυγο της. Μάλιστα συμφώνησαν να τους δώσει για αυτές τις «υπηρεσίες», 15.000 ευρώ.

Ανήμερα την Πρωτοχρονιά του 2015, η φερόμενη ως εγκέφαλος του σατανικού αυτού σχεδίου, τηλεφώνησε στη φίλη της και στον Ρουμάνο και τους είπε να πάνε στο διαμέρισμα της. Όταν έφτασαν εκεί, η Αλεσάντροβα κάλεσε τον Κοκκίνη να την επισκεφθεί προφασιζόμενη πως το παιδί ήταν άρρωστο. Μόλις το ανυποψίαστο θύμα μπήκε στο διαμέρισμα, οι συνεργοί της Αλεσάντροβα άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι.

Σοκαριστικά είναι τα όσα περιέγραψε η νεαρή Βουλγάρα στους αστυνομικούς: «Εμένα μου είχε πει να κρατήσω το παιδί στο μπαλκόνι για να μην δει όσα θα γίνονταν. Δεν ξέρω να σας πω ποιος τον χτύπησε, δεν ήμουν μέσα. Κάποια στιγμή η Αλεσάντροβα μου είπε να πάω μαζί της στο δωμάτιο και εκεί μου έδειξε έναν άνδρα που του είχαν δέσει τα χέρια και τα πόδια με κάτι σαν ταινία και στο κεφάλι του είχαν βάλει ένα πανί. Ο άνδρας αυτός φαινόταν να ανασαίνει και αυτή τον κλωτσούσε και του έλεγε για να ακούσω εγώ: «τα ίδια χάπια που έδινες στο παιδί μου, αυτά θα δώσω και σε σένα τώρα που έπεσες στα χέρια μου».

Μετά από λίγες μέρες η πρώην σύζυγος του ναυτικού συναντήθηκε ξανά με τη νεαρή Βουλγάρα. Της είπε πως ο Κοκκίνης είχε πεθάνει και πως ήθελε να αγοράσει έναν καταψύκτη. Αυτή τη φορά η νεαρή την έφερε σε επαφή με έναν 39χρονο Βούλγαρο που σήμερα βρίσκεται στις φυλακές Νιγρίτας για κλοπές. Ήταν ο άνθρωπος που για 3000 ευρώ, τη βοήθησε να τοποθετήσουν το νεκρό σώμα του πρώην συζύγου της μέσα στον καταψύκτη.

Στη συνέχεια η διαβολογυναίκα καθάρισε το διαμέρισμα, πήρε το παιδί της κι έφυγε ανενόχλητη για την πατρίδα της, αφού είχε μεταφέρει εκεί με πλαστογραφία περιουσιακά στοιχεία του θύματος της.

Στις 2 Ιανουαρίου 2015, αδελφικός φίλος του Βασίλη Κοκκίνη που τον είχε προσκαλέσει την προηγούμενη στο γιορτινό τραπέζι, θορυβημένος από την απουσία του, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της Καλλιθέας για να δηλώσει την εξαφάνιση του. Τους είχε τονίσει πως το τελευταίο στίγμα του, ήταν το σπίτι της Αλεσάντροβα και έπρεπε να το ερευνήσουν, γιατί το ζευγάρι είχε διαφορές.

Οι αστυνομικοί παρά το γεγονός ότι ήταν ενήμεροι για τους συχνούς καβγάδες του ζευγαριού, του είπαν ότι δήλωση εξαφάνισης μπορεί να γίνει μόνο από συγγενικό πρόσωπο. Μέχρι να δηλωθεί από τον αδελφό του θύματος στις 15 Ιανουαρίου, η «εγκέφαλος» της στυγερής αυτής δολοφονίας είχε πετάξει μακριά.

Το πτώμα του άτυχου άνδρα ανακάλυψε τυχαία έναν χρόνο μετά δικαστικός επιμελητής, που πήγε στο σπίτι να επιδώσει έξωση στην Αλεσάντροβα γιατί δεν είχε πληρώσει ενοίκια. Το τραγικό είναι πως κανείς δεν είχε αντιληφθεί τη φυγή της. Ούτε και ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, που πλήρωνε ο ίδιος τους λογαριασμούς του ρεύματος. Έτσι ο καταψύκτης με το πτώμα του άνδρα, που βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα, λειτουργούσε κανονικά!

Σύμφωνα με πληροφορίες, θέμα χρόνου είναι και η σύλληψη του 29χρονου Ρουμάνου δολοφόνου, που κινείται μεταξύ Ρουμανίας και Μάλτας .

anikolouli

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα