Θεσπρωτία: Παραδόθηκε ο δράστης του αποκεφαλισμού

Στην αλβανική αστυνομία παραδόθηκε ο δράστης του αποκεφαλισμού του 26χρονου στη Γλυκή της Θεσπρωτίας.

Σύμφωνα με το epirusgate, προκείται για τον 27χρονο Γκρενάρ Τρεπολάρι, ο οποίος είναι ξάδελφος του θύματος και σύμφωνα με τα Μέσα της Αλβανίας, κρίθηκε προφυλακιστέος για αρκετά αδικήματα, μεταξύ των οποίων την ανθρωποκτονία από πρόθεση και την οπλοφορία.

Όπως αναφέρεται, ο δράστης μετέφερε το κεφάλι του θύματος στην Αλβανία «ως απόδειξη ότι έχει εκτελεστεί η παραγγελία», μιας και το... θύμα είχε κρατήσει για λογαριασμό του το ποσό των είκοσι χιλιάδων ευρώ, το οποίο προέρχονταν από διακίνηση ναρκωτικών, και παρά τις απειλές και τους εκβιασμούς δεν το επέστρεφε στα μέλη της Αλβανικής μαφίας,με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Σύμφωνα με τις ομολογίες και των άλλων δύο συλληφθέντων, από την ελληνική αστυνομία, για το άγριο έγκλημα, τα αίτια του αποκεφαλισμού ήταν οι δοσοληψίες για εμπόριο ναρκωτικών.

Ο 26χρονος, που εργαζόταν ως βοσκός στο χωριό της Γλυκής, είχε κρατήσει για λογαριασμό του 20.000 ευρώ, τα οποία προέρχονταν από εμπόριο ναρκωτικών και παρά τις απειλές, δεν τα επέστρεφε.

Οι Αρχές της Ελλάδας έχουν ήδη εκδώσει ένταλμα σύλληψης για τον 27χρονο, με τη διαδικασία έκδοσής του στην Ελλάδα να αναμένεται ιδιαιτέρως δύσκολη. Οι δύο άλλοι δράστες έχουν συλληφθεί στη Ελλάδα και έχουν ήδη προφυλακιστεί.

antenna, epirusgate

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα