Αδερφός και μητέρα του "δράκου" του Αμαρουσίου αποκαλύπτουν! Βίντεο

Τις γυναίκες τις λάτρευε, τις αγαπούσε

Στην εκπομπή Tatiana live, με την Τατιάνα Στεφανίδου, εμφανίσθηκε σήμερα η μητέρα του  30χρονου "δράκου" του Αμαρουσίου. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι: «O γιος μου ήθελε να τον αγαπάνε. Όταν αγαπούσε αυτός έδινε τα πάντα. Άκουγε τα προβλήματά των συντρόφων του και όταν τους συνέβαινε κάτι το πρώτο πράγμα που έλεγε ήταν: "Πες μου τι συμβαίνει για να σε βοηθήσω"».

«Τις γυναίκες τις λάτρευε, τις αγαπούσε», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή “Tatiana live”. «Ο γιος μου είχε λίγες αλλά μακροχρόνιες σχέσεις. Είχα γνωρίσει 2 - 3 συντρόφους του. Προσωπικά δεν γνώρισα την Ρουμάνα ιερόδουλη που ήταν σύντροφος του γιου μου. Όταν την είδα σε φωτογραφίες στο κινητό το πρώτο πράγμα που είπα στον γιο μου ήταν: "Aγόρι μου αυτή δεν κάνει για σένα"» συνέχισε η μητέρα του 30χρονου.

«Το τελευταίο διάστημα τoν άκουγα να παραμιλάει σαν χαμένος. Τον ρωτούσα τι είχε και μου έλεγε ότι είναι κουρασμένος για να με αποφύγει. Δεν μου ανοιγόταν» σημείωσε η μητέρα του 30χρονου.

Αν ο αδελφός μου ήταν το όπλο, η σκανδάλη ήταν αυτή η γυναίκα

«Ήταν ένας άνθρωπος που ενδιαφερόταν για τους άλλους. Δεν ήθελε το κακό τους. Αγαπούσε τον κόσμο», αναφέρει ο αδελφός του 30χρονου “δράκου” του Αμαρουσίου, μιλώντας στην εκπομπή “Tatiana live”.

«Ήταν εργατικός. Δεν έδινε δικαιώματα. Ήταν άνθρωπος που οτιδήποτε και αν του έλεγες έσκυβε το κεφάλι. Ζητώ χίλια συγγνώμη και από τις γυναίκες και από τις οικογένειές τους, γιατί έχω μικρό παιδί, έχω γυναίκα, έχω μάνα και δεν θέλω ούτε σ’ αυτές να συμβεί κάτι τέτοιο», συνεχίζει ο αδελφός του 30χρονου φερόμενου ως δράστη.

«Αν ο αδελφός μου ήταν το όπλο, η σκανδάλη ήταν αυτή η γυναίκα», τονίζει ο αδελφός του “δράκου”.

Δείτε το βίντεο από το Ε:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα