Ποιος είναι ο βασικός ύποπτος για τον θάνατο της Αγραφιώτου

Σεξουαλικό έγκλημα δείχνουν τα ευρήματα στο χώρο όπου βρέθηκε νεκρή η  Ελευθερία Αγραφιώτου.

Τα ίχνη της 69χρονης είχαν χαθεί την 21η Απριλίου. Σχεδόν ένα μήνα μετά, οι αστυνομικοί μετά από καταγγελία εργαζομένου για έντονη δυσοσμία, εντόπισαν το πτώμα της γυναίκας σε προχωρημένη σήψη στο υπόγειο πάρκινγκ. Η σορός της βρέθηκε ένα επίπεδο κάτω από εκείνο που βρισκόταν το αυτοκίνητό της.

Ο ιατροδικαστής Γιώργος Ντιλέρνια, που διενήργησε την εξέταση, κάνει λόγο για κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα και σπασμένα πλευρά στην 69χρονη συνταξιούχο, αποτέλεσματα  βίαιης πτώσης από τη σκάλα μεταξύ του 2ου και του 3ουεπιπέδου.

Παράλληλα, το γεγονός ότι η άτυχη γυναίκα βρέθηκε γυμνή από τη μέση και κάτω, ενώ στην τσάντα της υπήρχε το πορτοφόλι της και το κινητό της, οδηγεί την αστυνομία στο ενδεχόμενο τα κίνητρα της δολοφονίας της να ήταν σεξουαλικά.

Λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού, ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να διαπιστώσει εάν η 69χρονη είχε βιαστεί πριν από τον θάνατό της. Γι' αυτόν τον λόγο έγινε λήψη γενετικού υλικού από τη Διεύθυνση Εγκληματικών Ερευνών, για να διαπιστωθεί αν υπάρχει σύνδεση της υπόθεσης με εκείνη του «δράκου» του Αμαρουσίου που συνελήφθη χθες για επιθέσεις εναντίον ανυποψίαστων γυναικών.

Ο 30χρονος άνδρας οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για απόπειρα βιασμού κατά συρροή. Παραπέμφθηκε στον ανακριτή απ' όπου πήρε προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του.

Οι αρχές τον θεωρούν ως βασικό ύποπτο για τον θάνατο της 69χρονης συνταξιούχου επειδή η γυναίκα βρέθηκε στην ίδια περιοχή που δρούσε ο 30χρονος κι επειδή η εξαφάνισή της συμπίπτει χρονικά με την πρώτη επίθεση που έκανε ο συλληφθείς. Ο ίδιος αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με το θάνατο της Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Σε βάρος του 30χρονου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για απόπειρα βιασμού κατ' εξακολούθηση, ενώ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

antenna

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα