Χαλκιδική: Τρεις μήνες από την δολοφονία της Λέλας. Πως είναι σήμερα τα παιδιά της

Για πρώτη φορά η εκπομπή του Star «Αλήθειες με την Ζήνα», μπήκε στο σπίτι της 41χρονης Λέλας Μαυρομάτη, στην Ορμύλια Χαλκιδικής, όπου και δολοφονήθηκε από τον 34χρονο σύζυγό της Τζέημς Κλοντ Λέσι. Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος Αλβανός, είχε αρπάξει τον μικρό του γιο, τον Φοίβο, αφού πρώτα σκότωσε τη σύζυγό του μπροστά στα έντρομα μάτια του άλλου του γιου, του Ιάσονα.

Τελικά, μετά από 18 ημέρες ο Τζέημς Κλοντ Λέσι συνελήφθη και το παιδί επέστρεψε στην αγκαλιά των παππούδων του. Όλο αυτό το διάστημα οι δύο τους τριγυρνούσαν από καλύβα σε καλύβα και το παιδί ήταν πολύ εξαντλημένο αλλά ευτυχώς η υγεία του ήταν καλή.

Τρεις μήνες λοιπόν μετά το τραγικό απόγευμα της δολοφονίας της νεαρής γυναίκας, ο παππούς του μικρού Φοίβου δείχνει το σπίτι της κόρης του όπου και δολοφονήθηκε από τον ίδιο της το σύζυγο.

Όλα είναι όπως πριν… Η κρεβατοκάμαρα της Λέλας, το δωμάτιο των παιδιών της όπου έχουν να κοιμηθούν εκεί από την ημέρα της δολοφονίας.

Πως είναι σήμερα ο μικρός Φοίβος και ο αδερφός του Ιάσονας

Τα δύο παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και έχουν βρει πάλι το χαμόγελό τους. Όμως ο μεγαλύτερος, ο Ιάσονας έχει άσχημες μνήμες και κάποιες στιγμές με αγανάκτηση τις αναφέρει.

Θυμάται την μητέρα του να κακοποιείται από τον πατέρα του. «Μας κατέστρεψε τη ζωή. Αυτός διέλυσε την οικογένειά μας», έχει πει ενώ ο μικρός Φοίβος έσκισε τις φωτογραφίες που έχει με τον μπαμπά του.

Τι λέει ο πατέρας της Λέλας, Λάμπης Μαυρομάτης

«Τα παιδιά έχουν συνέλθει. Έχουν βέβαια κάποιες εξάρσεις αλλά μέρα με τη μέρα καλυτερεύουν. Η έλλειψη της μάνας τους, τους βαραίνει. Την αναφέρουν πολύ συχνά», λέει ο παππούς και προσθέτει «Η γυναίκα μου αντικατέστησε τη μάνα τους. Από γιαγιά έγινε μάνα. Είναι δύσκολο όλο αυτό για εμάς. Γιατί δεν είμαστε 30 χρονών».

Ο Λάμπης Μαυρομάτης επεσήμανε επίσης ότι τα παιδιά «δεν αναφέρουν σχεδόν καθόλου τον πατέρα τους. Για αυτά είναι σαν να έχουν διπλή απώλεια. Όταν τον αναφέρουν λένε μόνο κακά πράγματα. Ξέρουν τι έχει κάνει. Ότι σκότωσε τη μαμά τους. Ο μεγάλος μας εγγονός, μεγάλωσε απότομα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα