Οι αγρότες των Τεμπών διαφωνούν με τη διαμαρτυρία στο Σύνταγμα

Διαφωνούν με τη δυναμική κινητοποίηση στο Σύνταγμα οι αγρότες από το μπλόκο των Τεμπών, οι οποίοι, όπως είπε στο "Πρακτορείο 104,9 FM" ο εκπρόσωπός τους Τριαντάφυλλος Τσινούλης, θα μεταβούν στην Αθήνα όχι για να διαδηλώσουν αλλά για να συναντηθούν και να συζητήσουν με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

"Διαφωνούμε να πάμε να κάνουμε τη διαμαρτυρία στην Αθήνα και να κάνουμε σκηνάκια", είπε ο κ. Τσινούλης, μιλώντας στην εκπομπή "Καθημερινά" με τους Νικόλ Καζαντζίδου και Χρήστο Μάτη και πρόσθεσε: "στην Αθήνα θα πάμε να κάνουμε διαπραγμάτευση και να τελειώσουμε τη διαδικασία αυτή. Θα καθίσουμε να μιλήσουμε με τον πρωθυπουργό".

Σε ερώτηση, αν έχει δημιουργηθεί ρήγμα στο αγροτικό μέτωπο με δεδομένο ότι οι αγρότες από το μπλόκο των Τεμπών δεν συμμετείχαν στη συνάντηση που έγινε στη Νίκαια, ο κ. Τσινούλης απάντησε αρνητικά και τόνισε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες είναι κοινά.

Εξάλλου, ο κ. Τσινούλης, απαντώντας στο ερώτημα αν μπορεί να γίνει η διαπραγμάτευση χωρίς να αποσυρθούν από το τραπέζι οι προτάσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και το φορολογικό είπε: "κανονικά πρέπει να αποσυρθεί ο νόμος, αλλά εφόσον δεν τον αποσύρει η κυβέρνηση μπορούμε να τους στείλουμε τα αιτήματά μας και να τα δουν οι τεχνοκράτες, ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να γνωρίζει τα πάντα επάνω στον αγροτικό τομέα. Θα καθίσουν να τα δούνε και θα μας καλέσουν εφόσον έχουμε καλή γραμμή και καλή θέληση να καθίσουμε να μιλήσουμε σ΄ αυτό το πλάνο".

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα