Συνελήφθη η μητέρα των αδελφών Τσάκαλου για υπόθαλψη της Αγγελικής

Η μητέρα των αδελφών Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου, οι οποίοι είναι έγκλειστοι των φυλακών ως βασικά μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» συνελήφθη στα δικαστήρια κατηγορούμενη για υπόθαλψη της 22χρονης φοιτήτριας Αγγελικής Σπυροπούλου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την Αστυνομία, η Αγγελική Σπυροπούλου συνελήφθη το πρωί, στα Περιστέρια της Σαλαμίνας. Η σύλληψή της έγινε στο σπίτι της μητέρας των αδελφών Τσάκαλου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες κρυβόταν το τελευταίο διάστημα.

Η γυναίκα είχε μεταβεί στον ειδικό εφέτη- ανακριτή, αρμόδιο για την τρομοκρατία, ο οποίος την είχε καλέσει να καταθέσει, έπειτα από τη σύλληψη της 36χρονης, που συνελήφθη επίσης για την υπόθεση Ξηρού χθες, στο Αιάντειο της Σαλαμίνας.

Μετά την έξοδό της από τον ανακριτή, όμως, συνελήφθη από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής οι οποίοι νωρίτερα είχαν προχωρήσει στη σύλληψη της 22χρονης Αγγελικής.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία η οποία διενεργεί προανάκριση για τον ρόλο της στην όλη υπόθεση και θα σχηματιστεί δικογραφία με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Εν τω μεταξύ, νέα προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη ζήτησε και έλαβε απο τον ανακριτή, αρμόδιο για υποθέσεις τρομοκρατίας, ο 32χρονος που συνελήφθη το Σάββατο για την υπόθεση Ξηρού. Ο 32χρονος κατηγορείται για συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση.

Την ίδια ημέρα ενώπιον του ανακριτή θα οδηγηθεί και η 36χρονη που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα