Παρέμβαση Πανούση στην υπόθεση του εξαφανισμένου Βαγγέλη

Νέες διαστάσεις, ως φαίνεται, παίρνει η υπόθεση εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα το πανελλήνιο. Στο θέμα παρενέβη και ο  υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ο οποίος, σύμφωνα με το protothema.gr, είχε επικοινωνία με τον ιδιωτικό ερευνητή στον οποίο ανέθεσε η οοικογένεια τις έρευνες.

«Εξέφρασε την προσωπική του συμπάθεια στην οικογένεια, το προσωπικό του ενδιαφέρον και την αμέριστη υποστήριξη της ΕΛ.ΑΣ στην υπόθεση εντοπισμού του νεαρού φοιτητή. Εκτός από σπουδαίος επιστήμονας, σεμνός πολιτικός, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι και σπουδαίος άνθρωπος», λέει ο κ. Γιώργος Τσούκαλης.

Νέα επιχείρηση στα Ιωάννινα οργανώνουν διαδικτυακοί φίλοι

Στο μεταξύ, όπως όλα δείχνουν, στην πρόθεση των μελών του γκρουπ που δημιουργήθηκε στο Facebook για το Βαγγέλη, είναι να συνεχίσουν τις δικές τους έρευνες σε συνεργασία με την ομάδα Τσούκαλη, την οικογένεια του φοιτητή, αλλά και τις ενδεχόμενες υποδείξεις των αστυνομικών, ώστε να οργανωθεί μία νέα επιχείρηση, αυτή τη φορά στα Ιωάννινα προκειμένου να βρεθεί κάτι που θα εξελίξει την πορεία της υπόθεσης, η οποία φαίνεται να είναι «μπλοκαρισμένη».

Στα viral της Κυριακής εκείνο που συγκλονίζει: Το bullying

Η αστυνομία στρέφει το ενδιαφέρον της στη λίμνη Ιωαννίνων

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα